Castle Creeps TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME

Castle Creeps TD, krallığınızı kurtarma mücadelesi verdiğiniz kule savunma oyunu.

Castle Creeps TD, krallığınızı savunma mücadelesi verdiğiniz strateji odaklı sürükleyici bir Android oyunu. Kule savunma oyunlarından keyif alıyorsanız başından zor kalkacağınız, sizi saatlerce kendisine bağlayacak kalitede bir yapım olduğunu baştan belirteyim.

100MB civarı boyuttaki bir mobil oyun için son derece kaliteli görseller sunan yapımda topraklarınıza saldıran, akın akın gelen devler, yaratıklar ve savaş krallarına karşı savunmanızı yapıyorsunuz. Stratejik bölgelere diktiğiniz kulelerle birlikte askerlerinizi de savaş alanına sürükleyerek topraklarınızı ele geçirmeye çalışan düşmanları geldiklerine bin pişman ediyorsunuz. Kule demişken, kuleleri geliştirme, onarma ve satma şansına sahipsiniz.

Öğretici bölümüyle başlayan oyunun güze yanlarından biri de Facebook arkadaşlarınızı bu atmosfere dahil edebilmeniz. Onlarla savunma hattınızı daha da güçlendirip birlikte düşmanı yıkmanın keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Castle Creeps TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Castle Creeps TD, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir kule savunma oyunu.

Castle Creeps TD, topraklarımıza girmeye çalışan yaratıklar, devler, savaş krallarının saldırılarını önlemeye çalıştığımız kule savunma oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye sunulan oyunun öğretici bölümünde dahi kendimizi doğrudan savaşın içerisinde buluyoruz. Dört bir yandan kulelerimizi yıkmak için uğraş veriyorlar.

İster tek başımıza istersek te Facebook arkadaşlarımızla birlikte oynayabildiğimiz strateji oyununda dört bir koldan gelerek mümkün olduğunca kısa sürede krallığımızı yerle bir etmeye çalışan düşman saldırılarına dur diyoruz. Düşmanların geliş noktalarında göre kule ve askerlerimizi konumlandırmamız gereken oyunda kulelerimize zarar geldiği vakit onarma veya elden çıkarıp daha etkili kuleler dikme şansına sahibiz.

Düzenli olarak yeni bölüm, düşman ve kahramanların eklendiği oyun, boyutuna göre kaliteli grafikler sunuyor. 100MB civarı kule savunma oyunu arıyorsanız hem görsel hem de oynanışıyla tatmin eden bu yapımı es geçmeyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı
  • Alien Creeps TD

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • The Creeps!

    The Creeps!, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kule savunma oyunu.
  • The Creeps! 2

    Değerli kurabiyelerinizi koruyun.
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • Castle Crush APK

    Castle Crush APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online strateji kart oyunudur.
  • Monster Castle

    Monster Castle güzel görünüme sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Castle Revenge

    Castle Revenge, strateji aksiyon öğelerini birleştiren kale savunma oyunu.