Castle Wreck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Castle Wreck, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Renkli ve canlı görselleriyle ön plana çıkan eşsiz bir mobil beceri oyunu olan Castle Wreck, müptelası olabileceğiniz türden bir oyun. Topu ateşleyerek kaleyi yok etmeye çalıştığınız oyunda en iyi atışınızı yapmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Zevkli zamanlar geçirebileceğinizi düşündüğüm oyunda tarihsel bir atmosfer yer alıyor. Yatay ve dikey mesafeleri ayarladıktan sonra topu ateşlediğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Castle Wreck oyununu Android cihazlarıınza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Castle Wreck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
256 MB DOSYA BOYUTU

Eşşiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Castle Wreck, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Castle Wreck, bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkıyor. Renkli ve canlı görsellerin yer aldığı oyunda kaleleri yok ediyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zevkli zamanlar geçirebileceğinizi düşündüğüm oyunda tarihsel bir atmosfer yer alıyor. Yatay ve dikey mesafeleri ayarladıktan sonra topu ateşlediğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Castle Wreck sizleri bekliyor.

Castle Wreck oyununu iOS cihazlarıınza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crush The Castle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Slingshot Wreck

    Sapanla binaları yık ve kötü adamları devir.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci