Catastic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Catastic bir kedi fotoğrafları ve videoları paylaşım platformudur.

Catastic internetin en sevimli kedi fotoğrafları ve kedi videolarını bir arada bulabileceğiniz bir fotoğraf ve video paylaşım platformu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Catastic sadece kediler için özel olarak tasarlanmış bir sosyal ağ olarak düşünülebilir. Bu sosyal platformdan yararlanabilmek için tek yapmanız gereken kendinize bir profil oluşturmak. Bir profil oluşturduktan sonra diğer Catastic kullanıcılarının profillerine göz atabilir, beğendiklerinizi takibe alabilir ve sonrasında yayın akışınızda bu kullanıcılar tarafından paylaşılan kedi videolarına ve fotoğraflarına göz atabilirsiniz. Catastic fotoğraf ve videolara yorumlar yapmanıza ve bu video ve fotoğrafları beğenmenize de izin veriyor. Dilerseniz kendi kedinizin fotoğraf ve videolarını da Catastic üzerinden paylaşabilir ve diğer Catastic kullanıcılarının yorumlarını ve beğenilerini takip edebilirsiniz.

Catastic kediler için geliştirilmiş bir Instagram olarak düşünülebilir. Dilerseniz önceden çektiğiniz ve fotoğraf galerinizde sakladığınız fotoğraf ve videoları Catastic üzerinden paylaşabilir, dilerseniz uygulama içerisindeki kamerayı kullanarak yeni video ve fotoğraflar çekebilirsiniz. Catastic içerisinde fotoğraf ve video düzenleme araçlarına da yer veriyor. Bu araçlarla video ve fotoğraflarınıza çeşitli filtreler ekleyebilir, görünümlerini düzeltebilirsiniz.

Catastic içerisinde bir de kullanıcıların paylaşımda bulunduğu bir forum altyapısı barındırıyor. Mobil cihazlar ile uyumlu olarak tasarlanmış bu forumda kedilerle ilgili yararlı bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Catastic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Catastic mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır

Catastic kullanıcılara birbirinden güzel yeni kedi fotoğrafları ve kedi videoları keşfetme ve kendi kedilerinin sevimli fotoğraf ve videolarını paylaşabilme imkanı veren, kedilere özel olarak geliştirilmiş bir sosyal platformdur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Catastic tıpkı Instagram benzeri bir arayüzü kullanıcılara sunuyor. Uygulamayı kullanabilmek için kendinize bir profil yaratmanız gerekiyor. Bu profili oluşturduktan sonra diğer Catastic kullanıcılarının profillerini keşfetmeye ve paylaştıkları kedi fotoğrafları ve kedi videolarına göz atmaya başlayabiliyorsunuz. Catastic üzerinde beğendiğiniz kullanıcıları takibe alabiliyorsunuz ve bu kullanıcılar yeni bir içerik paylaştıklarında ana sayfanızdaki yayın akışında bu içeriklerin ototmatik olarak çıkmasını sağlayabiliyorsunuz. 

Catastic'te kendi kedinizin fotoğraf ve videolarını paylaştığınızda diğer kullanıcılar bu içeriklere yorum yapabiliyorlar ve beğenebiliyorlar. Catastic paylaşımlarınıza herhangi bir yorum veya beğeni geldiğinde sizi bildirimlerle haberdar edebiliyor. Dilerseniz siz de diğer kullanıcıların paylaşımlarına yorum yapabiliyor ve bu paylaşımları beğenebiliyorsunuz.

Catastic'te daha önceden çektiğiniz video ve fotoğrafları kullanabileceğiniz gibi uygulama içerisindeki kamera aracılığıyla yeni çekimler de yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf ve videolarınızda düzeltmeler yapabilir farklı filtrelerle onları zenginleştirebilirsiniz.

Catastic içerisinde yer alan forum sayesinde kedilerle ilgili yararlı bilgilere ve yazılara ulaşabilir, diğer kullanıcıların görüşlerini alabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında