CatHotel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

CatHotel, 5 yıldızlı kedi oteli açıp işlettiğiniz bir Android oyunu.

CatHotel, kedi bakmayı, onlarla oyun oynamayı seven biriyseniz zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir oyun. Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz oyunda otelinize bırakılan kedilerin hem keyfini hem de sağlıklarını düşünmeniz gerekiyor.

Acil bir iş gezisi için yurt dışına çıkmak durumunda kalan kedileriyle zaman geçirmeyi seven bir bayanın yanında tatile giderken ev kedileri için kalacak yer bakınan bir aileye yardımcı olmak amacıyla kedi oteli açmaya karar veriyoruz. Sahipleri dönene kadar onlara en iyi şekilde bakmamız gerekiyor. Bakımlarını yapma, oyun alanları hazırlama, besleme, yatırma gibi her iş bizim sorumluluğumuzda.

5 yıldızlı kedilere özel otelimize her türde kedi bırakıldığından her birine farklı ilgi göstermemiz, farklı oyunlar oynamamız gerekiyor. Kediler için cennet ortamı hazırlamak için ihtiyaç duyacağımız her şey elimizin altında. Otelimizin odalarını dilediğimiz şekilde dekore edebiliyoruz.

Erkan Calp

CatHotel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

CatHotel, 5 yıldızlı kedi oteli açıp işlettiğiniz bir iOS oyunu.

CatHotel, sevimli kedilerin kaldığı 5 yıldızlı otel açıp işlettiğiniz bir iOS oyunu. Hepsi birbirinden sevimli farklı türde kedilerin keyiflerinin yerinde olmasını sağlamak ve sağlıklı mutlu şekilde sahiplerine teslim etmeniz gereken oyunda otelinizi dilediğinizce dekore edebiliyorsunuz.

Sahipleri tarafından otelimize türlü kediler bırakılıyor. Amacımız sahipleri dönene dek onlara cennet yaşamı sunmak. Otelimize geçici süreliğine bırakılan kedilerin bakımından sağlıklarına her şeyle kendimiz ilgilendiğimiz tatlı bir koşuşturmaca içerisine giriyoruz. Her kedinin sevdiği oyun farklı olduğundan odalara çeşitli oyuncaklarla donatıyoruz. Oyunlarını bitirdikten sonra güzelce besliyor, bakımlarını yapıyor, yatırıyoruz. Kısacası kedileri memnun etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Küçük büyük herkesin oynayabileceği şekilde hazırlanan kedi oteli işletmeciliği oyununda animasyonlar ve görseller de oldukça başarılı. Kendinizi gerçekten kedi bakıcısı gibi hissetmeniz için oyunun yapımcıları ellerinden geleni yapmışlar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu