CCTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
272 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

CCTAN, popüler beceri oyunu BBTAN'ın devamı niteliğinde hazırlanmış, onun kadar eğlenceli.

CCTAN, Android platformunda en çok oynanan beceri oyunları arasından olan BBTAN’dan sonra karşımıza çıkıyor. Aynı ilginç karakter bu sefer filiyle karşımıza çıkıyor. Fili döndürerek gelen blokları yok etmeye çalıştığımız oyun hiç duraksamayan yapısıyla ekran başına kilitliyor.

Serinin yeni oyununda filin başını döndürerek dört bir yandan sonsuzdan üzerimize gelen geometrik şekilleri yok etmeye çalışıyoruz. Geometrik şekillerin her birinin üzerindeki rakamlar o şeklin dayanma gücünü ifade ediyor. Örneğin; üzerinde 1 yazan şekli tek atışta yok edebilirken, 30 yazan şekli yok etmek için 30 atış yapmamız gerekiyor. Şekillerin hangi noktadan çıkacağı belli olmadığından ve de durmadan geldiklerinden sürekli yönümüzü değiştirerek ilerlememiz gerekiyor. Bazı şekillerde zaman, can, puan gibi sevindirici şeyler çıkabiliyor. Bu yüzden filin başını öncelikli olarak bu şekillere döndürmenizde fayda var.

Oyunun kontrol sistemi her yaştan kişinin hemen alışabileceği, rahatlıkla oynayabileceği şekilde tasarlanmış. Filin kafasını döndürerek şekilleri vurmak için en alttaki analog çubuğu kullanıyoruz. Çubuğu döndürmek dışında özel bir hareket yapmamız gerekmiyor.

Erkan Calp

CCTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

CCTAN, popüler refleks oyunu BBTAN'ın devamı niteliğinde ve en az onun kadar eğlenceli.

CCTAN, hepimizin en az bir kez oynadığı brick breaker oyununu farklı bir tema üzerine kuran yapım BBTAN’ın devamı niteliğinde hazırlanmış, en az onun kadar bağlıyor. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan oyun ücretsiz ve çok az yer kaplıyor.

Devam oyununda toplarla oynamayı seven ilginç görünümlü karakterimize fil eşlik ediyor. Amacımız bizi dört bir yandan saran renkli şekilleri durdurmak. İçlerinde kaçar atışta yok olduklarını ifade eden rakamlar yazan şekilleri yok etmek için filin başını ilgili şekle doğru çevirerek top ateşine tutuyoruz.

Fili döndürerek üzerimize hızla gelen şekilleri durdurmak için büyük çaba sarf etmemiz gerekiyor. Filin yönünü ayarlayan analog çubuğunu oldukça seri kullanmazsak kısa sürede şekiller alanı daraltıyor ve beklenen son gerçekleşiyor. Şekillerin arasından nadirde olsa bize süre kazandıran, puanımızı artıran şekiller çıkabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!