Cel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

Cel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz agar.io benzeri bir oyundur

Cel kısa bir süre önce ortaya çıkan ve hızlı bir şekilde dikkatleri üzerine çekerek bir salgın gibi yayılan agar.io oyununun mobil cihazlarda oynanabilen versiyonu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Cel'de oyuna kendimizi temsil eden bir organizmaya isim vererek başlıyoruz. Online altyapıya sahip olan Cel'de diğer oyuncularla birlikte oyunu oynamaktayız. Oyundaki temel amacımız etrafımızdaki bizden küçük olan organizmalara yaklaşarak onları yemek. Bu işi gerçekleştirdikçe büyüyoruz ve kendimizden daha küçük olan organizmaların sayısı da artıyor.

Cel basit oynanabilen bir oyun olsa da çoğu zaman taktiksel kararlar almanız gerekiyor. Oyunda organizmamız büyüdükçe hareketimiz yavaşlıyor. Fakat daha hızlı hareket etmek için organizmamızın bölünmesini sağlayabiliyoruz. Biz bölümünce ortaya çıkan parçalar küçük olsa da daha hızlı hareket edebiliyor. Bizden kaçan organizmaları bu yöntemle şaşırtabiliyor ve parçamızı fırlatarak onları yiyebiliyoruz.

Cel eğer agar.io'yu otobüste yolculuk ederken ve bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Cel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Cel, web tabanlı popüler aksiyon oyunu Agar.io'yu Windows Phone cihazınızda çevrimdışı oynamanıza izin veriyor.

Cel, web tarayıcılar üzerinden oynanan popüler aksiyon oyunu Agar.io oyununu Windows Phone cihazımıza taşıyor ve çevrimdışı yani internete ihtiyaç duymadan oynama seçeneğiyle geliyor. Hem telefon hem de büyük ekranlı tabletlerde rahat bir oynanış sunduğunu da belirteyim.

Agar.io, bildiğiniz üzere çevrimiçi oynanabilen diğer bir deyişle tek başınıza değil, dünya genelinde insanlara karşı oynama şansı sunan bir oyun. Top yiyerek büyüme üzerine kurulu oyun oldukça fazla kişi tarafından oynandığından oynayıp oynamama arasında gidip gelebilirsiniz. Alıştırma yapma seçeneği de sunmadığından başladığınız gibi oyuna veda etme olasılığınız yüksek. Cel, yeni Agar.io oyuncuları için hazırlanmış bir oyun. Hesap oluşturmadan, tek başınıza yapay zekaya karşı oynayabiliyor ve oyunun püf noktalarını kapma şansına sahip oluyorsunuz.

Cel, hem görsel hem de oynanış olarak orjinal oyundan farklılık göstermiyor. Yine ufak bir top olarak başlıyor, karşımıza çıkan bizden hacimce küçük topları yiyerek büyümeye çalışıyoruz. Öte yandan büyük olanlara yem olmamaya çalışıyoruz. Bunların dışında ekranın sağ alt köşesindeki split, sizden uzakta olanları yemenize izin verirken; eject sizden küçük olanları kandırmanızı sağlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snowball.io

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Rope'n'Fly 4

    Rope’n’Fly 4 gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken keyifli bir beceri aksiyon karışımı oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Ball Action

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Battle Balls Royale

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu