Cem Adrian

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,000 TOPLAM İNDİRME

Cem Adrian'ın hiçbir yerde yayınlanmayan özel içeriklerini uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olan Cem Adrian’ın resmi Android uygulamasıyla, hiçbir yerde yayınlanmayan çeşitli içeriklere kolayca ulaşabileceksiniz.

Müzisyen, söz yazarı, prodüktör ve yazar kimlikleriyle bilinen ve Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olarak tanınan Cem Adrian’ın hiçbir yerde yayınlanmayan şarkılarını, videolarını, uygulamaya özel ev konserlerini, turne günlüklerini ve yeni albümünün kayıt aşamalarını ve hikayesini tamamen ücretsiz bir şekilde görebilmenize imkan veren ismini taşıyan uygulamasına hayranlarının çok sevineceğini düşünüyorum.

Uygulamaya eklenen diğer özelliklerden de bahsetmek gerekirse; Cem Adrian’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı içerikleri tek bir sayfa üzerinden takip edebilmenize olanak sağlayan Cem Adrian’ın Günlüğü bölümü ilgi çekici görünüyor.  Bunun dışında, Duvar adlı sekmede de belirlenen bir hashtag için kendi yorumlarınızı diğer takipçilerle paylaşabiliyorsunuz.

Eğer siz de Cem Adrian’ın hayranıysanız ve hiçbir yerde yayınlanmayan içeriklerden haberdar olmak istiyorsanız Cem Adrian uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Cem Adrian

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME

Cem Adrian, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz, ünlü sanatçının özel içeriklerini barındıran bir uygulamadır.

Cem Adrian, popüler müzisyen hakkında farklı içeriklere ulaşabileceğiniz bir eğlence uygulaması olarak dikkat çekiyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, özel ev konserinden turne günlerine kadar pek çok içeriğe ulaşabilirsiniz. Özellikle Cem Adrian hayranlarının çok ilgisini çekecek bu uygulamaya biraz daha yakından bakalım.

Cem Adrian uygulaması, sanatçıyı daha yakından takip etmek isteyen kullanıcılar düşünülerek meydana getirilmiş ve oldukça sade bir arayüze sahip. Uygulamayı açtığınızda Cem Adrian'dan gelen duyurulara, yaptığı parçalara ve özel içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Misal, hiçbir yerde bulamadığınız bir şarkı var ve onu dinlemek istiyorsunuz. Cem Adrian uygulamasına gelerek arama yapıyor ve ilgili içeriğe erişebiliyorsunuz. Cem Adrian uygulamasını özel kılan unsur ise, yeni albüm hakkında kayıt aşamaları ve hikayesine ulaşabilmeniz. Ayrıca uygulamaya özel ev konserleri ve turne günlükleri de bulunuyor. 

Müzisyen hakkında tüm içeriklere ulaşabileceğiniz Cem Adrian uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Eğer sıkı bir takipçisiyseniz denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arif Voice 216

    Arif Voice 216 uygulamasında GORA, AROG ve Arif V 216 filminden en sevilen replikleri dinleyebilirsiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.