Cepte Şok

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,930 TOPLAM İNDİRME

Cepte Şok uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden online market alışverişlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Cepte Şok uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden online market alışverişlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

İndirimli ürünleriyle birçok tüketicinin uğrak noktası olan Şok Market, Cepte Şok uygulaması ile sanal market hizmeti vermeye başladı. Mobil cihazlarınız üzerinden birçok ürün kategorisini gezerek, çeşitli ihtiyaçlarınıza yönelik ürünleri sepetinize ekleyebileceğiniz uygulamada siparişinizi tamamladıktan sonra mağazadan teslim almanız gerekiyor. Bu sektöre yeni girmesi nedeniyle mağazadan teslimat modelini izlediğini düşündüğüm Cepte Şok girişiminde, ilerleyen zamanlarda kapıda teslim hizmetinin de olacağını umuyoruz.

Siparişinizi verdikten sonra ödemeyi de yaptıktan sonra teslim alma saatini seçmeniz ve telefonunuza gelen kodu siparişi teslim alacak kişiye bildirmeniz yeterli oluyor. Şimdilik Türkiye genelinde 26 mağazadan bu hizmeti vermeye başlayan Şok Marketler zincirinin, sanal market girişimi olan Cepte Şok ile başarılı olacağını düşünüyorum. Eğer siz de, markette vakit kaybetmek istemiyorsanız ve mobilden alışverişinizi yapıp müsait bir zamanda teslim almak istiyorsanız Cepte Şok uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Cepte Şok

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
242 TOPLAM İNDİRME
37.8 MB DOSYA BOYUTU

Cepte Şok uygulaması market alışverişlerinizi mobil üzerinden kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Cepte Şok uygulaması iOS cihazlarınızı kullanarak market alışverişlerinizi mobil üzerinden kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Sanal market sektörüne giriş yapan Şok Marketler zinciri, Cepte Şok uygulamasıyla müşterilerine hizmet vermeye başladı. Türkiye genelinde 26 mağazada uygulanmaya başlayan online market hizmetinde, mobilden alışverişinizi tamamlayıp ödemenizi yaptıktan sonra mağazadan teslim almanız gerekiyor. Tüm ürün gruplarına ait kategorileri ayrı başlıklar altında görebileceğiniz ve ürünlere kolayca erişebileceğiniz uygulamada çeşitli kampanyaları da görüntüleyebiliyorsunuz.

Alışverişiniz bittikten sonra teslimat saatini seçmeniz gereken uygulamada, telefonunuza gelen kod ile siparişinizi teslim alabiliyorsunuz. Telefona gelen bu kod ile alışverişte sizin adınız yazsa bile bu kodu göndereceğiniz herhangi bir kişiye de sipariş teslim edilebiliyor. Market alışverişlerini daha kolay hale getiren Cepte Şok uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri:

  • Basit tasarım,
  • Ürünleri kolayca sepete ekleme,
  • Mağazadan teslim alma seçeneği,
  • Türkiye genelinde 26 mağazada kullanılabiliyor,
  • Online ödeme seçeneği.
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tarlam Cepte

    Tarlam Cepte uygulaması, tarımsal faaliyetler için size yardımcı olacak özellikler sunuyor.
  • Vodafone Avantaj Cepte

    Vodafone AVANTAJ CEPTE android işletim sistemine sahip cihazlarınızda severek kullanacağınız bir alışveriş uygulamasıdır.
  • Sanat Cepte

    Sanat Cepte uygulamasıyla ilginizi çekebilecek çeşitli sanat etkinliklerinin detaylarına ulaşabilirsiniz.
  • Aktuel Ürünler A101 Şok

    Aktuel Ürünler A101 Şok, popüler market zincirlerinin yayınlamış olduğu ürün broşürlerine tek bir uygulama ile ulaşabilmek için kullanabileceğiniz bir uygulama.
  • Turkcell Goller Cepte

    Turkcell Goller Cepte uygulaması ile maç sonuçları anında cebinizde.
  • Sigortam Cepte

    Sigortam Cepte uygulaması ile poliçe sorgulama, ödeme ve yenileme işlemlerini akıllı telefonunuzdan yapabilirsiniz.
  • Bursa Cepte

    Bursa Cepte uygulamasıyla günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz birçok araca kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Cepte Diyetisyen

    Cepte Diyetisyen, diyetisyen eşliğinde sağlıklı kilo vermek, zayıflamak için faydalanabileceğiniz Android uygulaması.