Chain Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Gerçek oyuncularla savaşıyoruz.

Android Rol oyunları arasında yer alan Chain Strike oldukça kaliteli grafiklere ve zengin bir içeriğe sahip.  Birbirinden farklı 5x7 haritalara sahip olan mobil oyunda çeşitli karakterler yer alıyor. Oyun içerisindeki karakterlerin kendilerine has özellikleri ve yetenekleri bulunuyor. Firavunların, büyücülerin, kurt kafalı adamların yer aldığı oyunda 200’ün üzerinde oynanabilir karakter bulunmaktadır.

Fantastik öğelerin yoğun olarak kullanıldığı oyunda amacımız doğru tahminler yaparak rakip oyuncunun karakterlerini etkisiz hale getirmektir. Karakterlerin saldırı ve savunma güçleri hakkında bilgi sahibi olmanız sizlerin faydasına olacaktır. Oyun içerisinde efektler oyuncuları tatmin edecek seviyede yer almaktadır. Çeşitli haritalar ile karşımıza çıkan yapım savaş sahnelerinde oyunculara sunduğu altyapı müzikleri ile gerilimi bir üst seviyeye taşımaktadır.

Sürükleyici yapısı ile Android Rol oyunlarına damga vurması beklenen Chain Strike oyuncuları aksiyon ve gerilime fazlasıyla doyuracak gibi görünüyor. Tamamen ücretsiz olarak oynanan yapım da bizleri gerçek zamanlı savaşlar bekliyor. Dünyanın dört bir yanından oyuncunun yer aldığı yapım da alışılmışın dışında gerçek zamanlı savaşlar yapacağız.

Özellikler

  • Ücretsiz
  • Eşsiz grafikler
  • Farklı karakterler
  • Gerçek zamanlı savaşlar
Doğukan Çağlakpınar

Chain Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
139.1 MB DOSYA BOYUTU

Chain Strike ile dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

Android ve İOS platformunda oyunculara aksiyon dolu anlar yaşatan Chain Strike, dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip. Sürükleyici yapısı ile mobil Rol oyunları arasında popüler bir konumda olan yapım tamamen ücretsiz olarak oynanıyor.

Oyunculara 5x7 harita sunan mobil oyun, fantastik karakterlere sahiptir. Oyun içerisinde yer alan karakterlerin her biri kendilerine özgü yeteneklere sahiptir. Oyuncular rakipleri ile girdikleri mücadelelerde stratejik taktikler gerçekleştirebilirler. Oyuncuların yapmış oldukları taktikler, savaş esnasında hayati önem taşımaktadır. Doğru yapılan hamleler rakip oyuncuları zor duruma sokarken, yanlış yapılan taktikler de bizler için çeşitli sorunlara yol açmaktadır.

Yaptığımız savaşlar sonucunda belirli ödüller alıyoruz. Bu ödüller ile dilersek mevcut olan karakterlerimizi yükselterek daha güçlü hale getirebilir, dilersek de yeni karakterlerin kilidini açabiliyoruz. Oyun içerisinde seviye sistemi bulunuyor. Oyuncular hızlı bir şekilde seviye atlamak için girdikleri mücadelelerden galip ayrılmalılardır. Birbirinden farklı haritalar ile oyuncuları sürükleyici bir mücadeleye götüren Chain Strike, oyunculara gerçek zamanlı olarak karşı karşıya getiriyor. İyi oyunlar.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Strike: Puzzle RPG

    Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Bomb Strike

    Mutantlara karşı savaşacağız.
  • Chain Chronicle

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Japan Food Chain

    Japon yemekleri hazırlamaya çalışacağız.
  • MARVEL Strike Force

    Yeni Marvel oyununda süper kahramanlarla süper kötüler güçlerini birleştiriyor.
  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG