Championship Manager 17

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
32,056 TOPLAM İNDİRME
45.2 MB DOSYA BOYUTU

CM 17 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunudur. Championship Manager 17 APK olarak indirilebilir.

CM 17 APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli futbol menajerlik oyunudur. Championship Manager 17 Google Play Store'dan indirilememektir. Eski ancak efsane futbol menajerlik oyununu Championship Manager 17 APK / CM 17 APK indir butonuna dokunarak cep telefonunuza indirip oynayabilirsiniz.

CM 17 APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerlnize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Championship Manager 17'de dünya çapında top koşturan gerçek futbol takımlarından birinin başına geçerek takımımızla başarı yakalamaya, kupalar kazanarak şampiyon olmaya çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için ise takımımızın her ihtiyacıyla ilgilenmemiz gerekiyor.

12 ülkeden 25 lige yer veren Championship Manager 17'de Türkiye ligi de yer alıyor. Maçlarda başarılı olabilmek için oyuncularımızın performanslarını da yüksek tutmamız gerekiyor. Bu iş için oyunculara özel antrenman programları hazırlayarak uygulamaya geçiriyoruz. Maç günü geldiğinde ise maçta kullanacağımız taktikleri, hangi oyuncuların sahaya çıkacağını belirliyoruz.

Türkçe desteğine sahip olan Championship Manager 17 bize uzun süreli bir eğlence sunuyor.

CM 17’deki en dikkat çeken değişiklik Spurs takımının başındaki isim Mauricio Pochettino’nun getirilmesi Championship Manager 17’de yapılan diğer değişiklikler:

  • Yepyeni, kullanımı kolay arayüz - Görsel maç simülatörü (simülasyonu) sizi aksiyona yaklaştırır.
  • Yoğun Antrenman aracı, oyuncularınızın performansını hızla artırmanıza imkan tanır.
  • Yardımcı Menajer, kulübünüz ve rakipleriniz hakkında size önemli bilgiler ve tavsiyeler verir.
  • Oyun içi para birimi kazanmak için görevler ve haftalık meydan okumalarla kendinizi test edin.
  • Tamamen güncellenen 2016/17 oyuncu, kulüp ve lig verileri
Can Erdil Şentürk

Championship Manager 17

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,905 TOPLAM İNDİRME

Championship Manager 17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur

Championship Manager 17 mobil cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz en başarılı menajerlik oyunları arasında yer alan bir oyun. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunu olan Championship Manager 17'de oyunculara kendi takımlarının başına geçme ve rüyalarının takımı ile kupaların peşinde koşabilme imkanı veriliyor. Oyun boyunca takımımızı başarıya ulaştırabilmek için birçok farklı detayla ilgilenmemiz gerekiyor. Öncelikli olarak oyuncularımızı maçlara hazırlıyoruz. Bu iş için formlarını yüksek tutmamız gerekiyor. Düzenli antrenman planları oluşturarak oyuncularımızı formda tutabiliyor, onlardan en yüksek verimi alabiliyoruz.

Türkçe desteğiyle birlikte gelen Championship Manager 17'nin içerisinde aralarında Türkiye liginin de bulunduğu 25 farklı lig yer alıyor. Takımımızı seçtikten sonra transferleri yönetiyor, kadromuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Maç günü geldiğinde ise sahaya çıkacak ilk 11'i ve maçta izleyeceğimiz stratejileri belirliyoruz. Sonrasında ise maçı 2 boyutlu olarka takip edebilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CM 16 APK

    CM 16 APK (Champ Man 16 APK), Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir başarılı futbol menajerlik oyunu.
  • New Star Manager APK

    New Star Manager APK, mobildeki en popüler futbol oyunlarından New Star Soccer'ın yapımcılarına ait ücretsiz futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2020 APK

    Soccer Manager 2020 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021 Android İndir: Soccer Manager 2021, mobilde en çok indirilip oynanan Türkçe ve ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.
  • Soccer Manager 2018

    En iyi futbol menajerlik oyununda 2017 - 2018 sezonu başladı.