Chargies

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Chargies, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz, orijinal bir mesajlaşma uygulaması.

Chargies, Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinde kullanabileceğimiz bir mesajlaşma uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama adeta mesajlaşma uygulamaları kategorisine yepyeni bir boyut kazandırmak üzere tasarlanmış gibi duruyor.

Uygulamayı özel kılan en önemli detay, kelimelerden ziyade eğlenceli karakterlerle duygu ve düşüncelerimizi aktarmamıza imkan vermesi. Chargies'e giriş yaptığımız zaman karşımıza 10 farklı karakterin sunulduğu bir arayüz çıkıyor. Tahmin edebildiğiniz gibi bu karakterlerin hepsi kendilerine özgü karakterlere sahip. Ruh halimize ve duygularımıza göre bunlardan birisini seçip gönderebiliyoruz.

Sunulan bu karakterleri kullanmak mecburi diyebiliriz. Uygulamanın çalışma mantığı gereği sunulan karakterlerin belli oranlarda bataryaları var ve bu bataryalar kullanılmadıkça azalıyor. Bataryası tamamen biten karakter ne yazık ki ölüyor. Buna engel olmak için 24 saat dolmadan tüm karakterleri arkadaşlarımıza göndermemiz gerekiyor. Uygulamayı keyifli ve orijinal kılan da bu detay zaten.

Açıkçası biz uygulamayı kullanmaktan keyif aldık ve mesajlarına farklı bir boyut kazandırmak herkesin denemesi gerektiğini düşünüyoruz.

Emircan Erdoğan

Chargies

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Chargies, ilginç ve sevimli karakterleri kullanarak arkadaşlarımıza ilginç mesajlar göndermemizi sağlıyor.

Chargies, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir mesajlaşma uygulaması olarak tanımlanabilir. Fakat bu uygulamayı kesinlikle WhatsApp gibi kapsamlı mesajlaşma uygulamalarıyla karıştırmayın. Ücretsiz olarak sahip olabileceğimiz Chargies, tamamen farklı bir yol izliyor ve ortaya benzersiz bir mesajlaşma deneyimi çıkartıyor.

Uygulamayı indirdiğimiz zaman karşımıza 10 farklı karakter çıkıyor. Kendine özgü karakteristiklere ve duygusal ifadelere sahip olan bu karakterlerin her biri kendi pillerini taşıyorlar. Söz konusu bu piller 24 saat boyunca kullanılmazlarsa bitiyorlar ve karakterler ne yazık ki ölüyor. Pilleri ve dolayısıyla karakterleri canlı tutmanın tek bir yolu var; onları sürekli olarak birilerine göndermek.

Chargies'i indirdikten sonra sürekli olarak arkadaşlarımıza, yakınlarımıza ve ailemize Chargies (karakterlerin adı) göndermemiz gerekiyor. Uygulamanın en iyi yanlarından birisi de bu karakterleri uygulamayı kullanmayan birine dahi gönderebilme şansına sahip olmamız.

Eğer uygulamayı uzun süre kullanmazsa kve Chargies'lerin hepsi ölürse uygulamaya bir daha giremiyoruz. Başarılı ve kendine özgü bir çizgide ilerleyen Chargies, arkadaşlarıyla mesajlaşmanın yaratıcı yollarını arayan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.