Charming Keep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Charming Keep, dünyanın en büyülü kalesini inşa etmeye çalıştığınız bir Android oyunu.

Charming Keep, minimalist görsellere sahip kale inşa etme oyunu. Android platformuna eşi benzerine pek rastlamadığımız türde oynanış sunuyor. Seri dokunuşlar yaparak para akışımızı sağlayıp kalenin içerisine mağazalar açtığımız oyunda amacımız prenslerin hayatlarını kurtarmak.

Prenslerin ömür boyu mutlu yaşamalarını sağlayan bir grubun başında olduğumuz oyunda bize ihtiyaç duyulma sebebi; prensleri kurtarma işinin hem para hem de sihir gerektirmesi. Para akışını sağlamak, sihir gücünü artırmak için kalenin içerisine çeşitli mağazalar açıyoruz. Mağaza açılışlarını altınlarımızı kullanarak yapıyoruz. Açtığımız bir mağazayı ne kadar büyülü hale getirirsek o kadar hızlı gelişme gösteriyoruz. Charms sayısı ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı para basıyoruz. Bu yüzden yeni bir mağaza açmadan charms sayısına bakmamızda fayda var.

En büyüleyici kaleyi inşa etmemizi isteyen oyunda günlük görevler de bulunuyor. Unutmadan, oyun Türkçe dil desteği sunmuyor. Bol metinli oyun olduğunu da ekleyeyim.

Erkan Calp

Charming Keep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Charming Keep, kalenin içine mağazalar açtığınız farklı türde bir iOS oyunu.

Charming Keep, içi mağazalarla dolu büyülü bir kale inşa etmemizi isteyen sürükleyici bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkan oyunda prensleri kurtarmaya çalışıyoruz. Kalenin içine açtığımız onlarca mağaza, prensleri kurtarmak için gerekli para ve sihri elde etmemizi sağlıyor.

Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu oyun, kale inşa etme üzerine kurulu oyunlar arasında farklı bir konumda. Kalenin içine çeşitli mağazalar açıyoruz. Bunu yapmamızın nedeni; prenslerin sonsuza dek mutlu yaşam sürmelerini sağlayan bir grubun devamlılığını sağlamak. Prensleri kurtarmanın maliyetli bir iş olduğunu söyleyen grubun başına getirilen kişi olarak seri şekilde mağaza açarak ekonomik durumumuzu düzeltmeye çalışıyoruz.

Mağazaları açarken altınlarımızı kullanıyoruz elbette. Oyunun başında fazla altınımız olmadığından tek bir mağazayla bir süre yetinmeye çalışıyor, kalenin etrafında dolaşan hayvanlara dokunarak altın topluyoruz. Yeterince altını topladığımız ikinci mağazamızı açıyoruz. Bu şekilde para durumumuzu düzeltip prensleri kurtarmış oluyoruz.

"Not: Mağazaları açarken charms sayısını da artırmaya özen gösterin. Charms ne kadar yüksek olursa mağazanız o kadar büyüleyici oluyor; bu da satışlarınıza yansıyor. Kısa sürede daha fazla kazanıyorsunuz."

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Keep

    Yüksek performanslı Android cihazları için hazırlanmış bir rol yapma oyunu olan Tiny Keep, PC üzerinden bile keyifle oynayacağınız bir kaliteye sahip.
  • Keep the Castle

    Onlarca farklı silahtan faydalanarak dev yaratıklara ve canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.
  • Charming Runes

    Charming Runes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Prince Charming's Beard Salon

    Prince Charming's Beard Salon, prensin saçını ve sakalını yakışıklı olabilmesi için yapmanız gereken hem eğlenceli hem de öğretici bir Android oyunu.
  • Keep Calm Wallpapers

    Keep Calm Wallpapers, keep calm ile başlayıp sonuna istediğinizi koyduğunuz resimlerden oluşan ücretsiz ve eğlenceli bir Android duvar kağıdı uygulaması.
  • Keep Running

    Keep Running'de karakterimizin platformlar arasında yürüyebilmesi için gereken köprüyü oluşturmaya çalışıyoruz.
  • Keep Safe

    Keep Safe uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde bulunan resim ve videoları kolayca şifreli olarak saklayabilirsiniz.
  • Finding Dory: Just Keep Swimming

    Finding Dory: Just Keep Swimming, Disney Pixar imzasını taşıyan Kayıp Balık Dory filminin resmi mobil oyunu.