Charming Runes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Charming Runes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Charming Runes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir blok kırma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İsabetçiliğinizi test eden oyunda blokları kırarak puan kazanıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak dikkat çeken Charming Runes, severek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyundur. Oyunda bloklara çekiç fırlatıyor ve blokları yok etmeye çalışıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda tam isabet yapmalı ve zincirleme reaksiyonları başlatmalısınız. Popüler beceri oyunu BBTAN tarzında bir kurguya sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve bloklar ekranı doldurmadan önce hepsini yok etmelisiniz. Sonsuz oyun moduna da sahip olan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Kolay bir oynanışa ve yüksek kaliteli görsellere sahip olan oyunu metroda, otobüste ve diğer toplı taşıma araçlarında seyehat ederken rahatlıkla oynayabilirsiniz. Tek parmak ile oynayabileceğiniz Charming Runes, mutlaka denemeniz gereken beceri oyunlarından bir tanesi diyebilirim. Bir takım özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda kullandığınız karakteri de değiştirebiliyorsunuz.

Charming Runes oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Charming Runes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Charming Runes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Charming Runes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir blok kırma oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda çekiç fırlatarak blokları yok ediyorsunuz.

Zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Charming Runes, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve bir o kadar da eğlenceli bir oyun diyebilirim. BBTAN oyununa benzer bir kurguya sahip olan oyunda çekiç fırlatarak blokları yok ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Beğenerek oynayacağınızı düşündüğüm oyunda dikkatli olmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız. Sonsoz oyun moduyla oynanan oyunda iyi isabet almalı ve her atışta en fazla sayıda bloğu yok etmelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

Renkli görselleri ve zevkli kurgusuyla harika bir oyun olan Charming Runes, aynı zamanda çocukların da beğenerek oynayabileceği bir oyundur. Geometri bilginizi sınayan oyunda bazı özel güçler de kullanabiliyor ve zincirleme reaksiyonlar başlatabiliyorsunuz. Tek parmak ile oynayabileceğiniz Charming Runes' sakın kaçırmayın.

Charming Runes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Charming Keep

    Charming Keep, dünyanın en büyülü kalesini inşa etmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Prince Charming's Beard Salon

    Prince Charming's Beard Salon, prensin saçını ve sakalını yakışıklı olabilmesi için yapmanız gereken hem eğlenceli hem de öğretici bir Android oyunu.
  • Runes of War

    Runes of War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz orta çağ temalı bir strateji ve rol yapma oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.