Check: Pay Bills & Credit Cards

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Check: Pay Bills & Credit Cards, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ödüllü bir para yönetimi uygulamasıdır.

Check: Pay Bills & Credit Cards, fatura ve kredi kartı ödemelerinizi unutmamak için kullanabileceğiniz ödüllü ve ücretsiz bir Android para yönetimi uygulamasıdır.

Uygulamayı yükledikten sonra hemen gerekli ayarları düzenlemeye başlayabilirsiniz. Uygulama fatura ve kredi kartı ödemeleriniz ile birlikte banka hesabınızda bulunan para durumunu kontrol etmektedir. Eğer herhangi bir faturanızı ödemek için yeterli bakiye banka hesabınızda bulunmuyorsa uygulama bu durumu size bildirir.

Tüm hesaplarınızı tek bir platform üzerinden kontrol etmenizi sağlayan Check, faturalarınızı otomatik olarak ödeme işlemini de gerçekleştirir. Uygulamayı kullanarak birden fazla kredi kartı, banka hesabı ve fatura takibi gerçekleştirebilirsiniz.

3'lü güvenlik sistemine sahip olan uygulama içerisinde bankaların kullandığı güvenlik önlemleri, uygulama içi güvenlik önlemleri ve gerçek zamanlı güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Bu sayede hesaplarınız ve kredi kartlarınız ile ilgili endişe duymanız gerek kalmaz.

Özellikler:

  • Fatura ve kredi kartı ödemeleri gerçekleşmediğinde bildirim fönderme
  • Planlı ve ani ödemeler yapabilme
  • Faturalarınızı banka hesapları yada kredi kartı ile ödeme
  • Tüm finansal hesaplarınızı tek bir merkez üzerinden yönetebilme

Eğer mobil cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir para yönetimi uygulaması arıyorsanız Check sizin için en iyi tercih olacaktır. Gelişmiş özelliklere sahip olan Check uygulamasını sahip olduğu sade ve kullanıcı dostu arayüz sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

Check: Pay Bills & Credit Cards

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Check: Pay Bills & Credit Cards, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğini etkileyici ve ödüllü bir para yönetimi uygulamasıdır.

Check: Pay Bills & Credit Cards, iPhone ve iPad sahiplerinin faturalarını, kredi kartını ve banka hespalarını kolayca tek bir yerde idare edebileceğiniz bşarılı ve etkileyici bir iOs para yönetimi uygulamasıdır.

Ödüllü bir uygulama olan Check, ödenmesi gereken faturalarınızın son ödenme tarihlerini kontrol ederek geç kalması durumunda sizi uyarır. Dilerseniz uygulama üzerinde gerekli ayarları yaparak faturlarınızın banka hesabı veya kredi kartınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz. Banka hesabınızda yeterli para olmadığında ise uygulama sizi uyaracaktır.

Birden fazla banka hesabı, kredi kartı ve fatura takibini aynı anda yapmanızı sağlayan uygulama para yönetimi işlerinizi yaparak boşa vakit harcamanızı sağlar. 3 Farklı güvenlik sistemine sahip olan uygulama ile banka kartları ve kredi kartları numaralarınızın güvende olduğuna emin olabilirsiniz.

Özellikler:

  • Fatura ve kredi kartı ödemeleri gerçekleşmediğinde bildirim fönderme
  • Planlı ve ani ödemeler yapabilme
  • Faturalarınızı banka hesapları yada kredi kartı ile ödeme
  • Tüm finansal hesaplarınızı tek bir merkez üzerinden yönetebilme

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip ve pratik bir para yönetimi uygulaması arıyorsanız Check'i ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemelisiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Pay

    Online ve mağazalarda kolay, hızlı, güvenli ödeme yapın. Kişilerinize anında para gönderin.
  • Vodafone Pay

    Vodafone Pay, yeni nesil mobil cüzdan uygulamasıdır. Banka hesabına ihtiyaç duymadan 7/24 para transferi ve online alışveriş!
  • Cards and Castles

    Cards and Castles, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir taktiksel strateji oyunu.
  • 9 Cards Home Launcher

    9 Cards Home Launcher uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz bir akıllı launchera sahip olabilirsiniz.
  • War Cards

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Epic Cards Battle

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Puppet Football Cards Manager

    Futbol Menajeri olma şansınız burada.
  • Caillou Check Up

    Caillou Check Up, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğitici bir çocuk oyunudur.