Chicken Head!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.

Chicken Head!, basit kurallar çerçevesinde oynanan online kart oyunu. Android telefonunuzda ister arkadaşlarınızla ister dünyanın dört bir yanından oyuncularla oynayabileceğiniz kart oyununda stratejik düşünmeniz gerekiyor.

Çizgi film stili grafiklere ve eğlenceli oynanışa sahip kart oyununda kazanmak için tek yapmanız gereken; elinizdeki kartları herkesten önce bitirmek. Kartları ilk bitirmeye başaran oyuncu, o elin kazananı oluyor. Oyunda ilerlemek için ortadaki kartlardan ya aynı değerdeki ya da bir üst değerdeki kartı atmanız gerekiyor. Düz rakam içeren kartların dışında kalan vahşi kartları atarsanız sizden sonraki oyuncu oynayamıyor; pas geçmek durumunda kalıyor.

Erkan Calp

Chicken Head!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Tavuk kartlarıyla oynanan eğlenceli bir oyun

Chicken Head!, basit kurallarıyla herkesin oynayabileceğiz online kart oyunu. Tavukların kart formunda karşımıza çıktığı ilginç bir mobil. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir durumda.

Arkadaşlarınızla veya dünya genelinde oyuncularla mücadele edeceğiniz basit kurallı bir kart oyunu arıyorsanız tavsiye ederim. İster iPhone’unuzda ister iPad’inizde her an her yerde rahatlıkla oynayacağınız türde süper eğlenceli bu kart oyununda kazanmanın yolu tüm kartları bir an önce bitirmekten geçiyor. Elinizdeki düz ve vahşi kartları (karşınızdaki oyuncunun pas geçmesini sağlayan özel tavuk kartları) herkesten önce tamamlamayı başarırsanız kazanan oluyorsunuz. Kartları atarken dikkat etmeniz gerekense; yerdeki kartın aynısından veya bir büyüğünden atmak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • Kungfu Arena - Legends Reborn

    1 numaralı dövüş sanatları strateji oyunu
  • Evertile: Battle Arena

    Destenizi oluşturun, arenada savaşın.
  • Orbital 1

    Harika bir gerçek zamanlı strateji-kart oyunu