Chromatik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz nota uygulamasıdır.

Chromatik, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir müzik uygulamasıdır. Eğer bir enstrüman çalıyorsanız artık yanınızda nota taşımanıza gerek kalmadı çünkü bu uygulamada pek çok şarkının notasını bulabilirsiniz.

Gitar, piyano, saksofon, flüt, trampet, çello, aklınıza gelebilecek bu enstrümanlardan her hangi birini çalıyorsanız ve değişik şarkılarla kendinizi denemek istiyorsanız fakat her gittiğiniz yere nota kağıtlarını taşımak istemiyorsanız Chromatik işinize yarayabilir.

Hala gelişmekte olan uygulama her şarkının notasının bulunduğunu iddia etmiyor elbette fakat klasik rock'tan pop'a, hip hop'tan klasik müziğe, indie'den jazz'a kadar pek çok ana kategorideki şarkıyı bulabiliyorsunuz.

Uygulamada şarkılar artiste göre alfabetik sıra şeklinde dizilmiş fakat isterseniz kolayca arama yaparak istediğiniz şarkıyı da bulabiliyorsunuz. Her şarkının 20'den fazla enstrümana uygun notası, videosu, sözleri bulunuyor.

Uygulamanın bir diğer güzel özelliği ise bulabileceğiniz bütün müziklerin her zaman tamamen ücretsiz olması. Notaları indirme şansına sahip değilsiniz fakat isterseniz zum yaparak daha yakından bakabiliyorsunuz.

Hangi seviye müzisyen olursanız olun bu uygulama işinize yarayacaktır diye düşünüyorum ve indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Chromatik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir nota uygulamasıdır.

Chromatik, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir müzik uygulamasıdır. Müzik dinlemeyi sevmek başka bir şey fakat müzik yapmayı sevmek bambaşka bir şeydir. Müzik yapıyorsanız bundan aldığınız hazzı başka bir şeyden alamıyorsunuz.

Eğer siz de herhangi bir enstrüman çalıyor, çalmakla ilgileniyor veya yeni başlamak istiyorsanız yapmanız gereken çeşitli şarkıların notalarını bulup onları kendi enstrümanınızda çalmayı denemek. Böylece yaptığınız işte çok daha iyi olabilirsiniz.

Uygulama üzerinde 20'den fazla enstrümana uygun şarkı ve nota bulunduğunu söylemeliyim. Bu esntrümanlardan bazılarını gitar, piyano, saksofon, flüt, trampet, çello şeklinde sıralayabilirim. Her şarkı için bu enstrümanlara uygun video, nota ve şarkı sözlerini bulabiliyorsunuz.

Uygulama hala gelişme aşamasında olduğu için bütün şarkıları bulamıyorsunuz elbette fakat pek çok şarkıyı bulabiliyorsunuz. klasik rock'tan pop'a, hip hop'tan klasik müziğe, indie'den jazz'a kadar pek çok kategori uygulamada mevcut.

Chromatik'te aradığınız şarkıları alfabetik sıra şeklinde dizilmiş artist isimlerine göre bulabiliyorsunuz. Fakat aynı zamanda isterseniz arama seçeneği ile de aradığınız şarkıya erişme şansına sahipsiniz.

Chromatik'de bulabileceğiniz bütün müziklerin her zaman tamamen ücretsiz olması da bir diğer artı özelliği diyebilirim. Notaları indirme şansına sahip değilsiniz fakat isterseniz zum yaparak daha yakından bakabiliyorsunuz.

Eğer siz de enstrüman çalıyorsanız ve değişik şarkıların notalarına erişmek istiyorsanız bu uygulamayı denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması