ChronoBlade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu

ChronoBlade, arcade stili dövüş ve gerçek zamanlı eş zamanlı PvP aksiyon türünü harmanlayan yandan kaydırmalı RPG oyunu. Dövüş oyunlarını seviyorsanız, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Grafikler şahane, oynanış farklı, karakterler benzersiz… Göze çarpan tüm detaylar kaliteli.

Dövüşçü ruhu taşıyan fantastik karakterleri bir araya toplayan aksiyon rpg oyunu ChronoBlade’de dövüşler sadece 60 saniye sürüyor. 1 dakika içerisinde rakibinizin işini bitirmek zorundasınız. Dış görünümü değiştirebildiğiniz karakterinizin silahları da eşsiz. Dövüş esnasında silahlarınızın yanı sıra belli aralıklarla açılan süper güçlerinizi kullanıyorsunuz. Otomatik oynama seçeneği de mevcut. Olur da bir o anda oynamayı kesmeniz gerekirse oyunu durdurmak yerine otomatik moda alıp kontrolü yapay zekaya bırakabiliyorsunuz.

Komboların havada uçuştuğu, hızlı tempolu oynanış sunan eğlence dozu yüksek bir dövüş oyunu olarak karşımıza çıkan ChronoBlade, ücretsiz olmasıyla da şaşırtıyor.

Erkan Calp

ChronoBlade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
269.7 MB DOSYA BOYUTU

Arcade dövüş ile Aksiyon RPG türünü birleştiren enfes bir iOS oyunu

ChronoBlade, arcade stili dövüş oyunlarını sevenlere tavsiye edeceğim kaliteli bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla şaşırtan dövüş oyununda süper güçlere sahip fantastik karakterlerle ilginç arenalarda PvP mücadelelere giriyorsunuz. Karakter ve arena modellemeleri, atmosfer, kontrol sistemi, grafik ve sesler… Tüm detayları oldukça beğendim.

Farklı türleri bir araya getiren ChronoBlade’de dövüşler sadece gerçek iki oyuncu arasında oluyor. Dövüşler 60 saniye sürüyor. Bu süre içerisinde rakibinizi bitirmek durumundasınız. Rakibiniz üzerinde deneyebileceğiniz çok sayıda silahın yanında kısa süreliğine kullanabildiğiniz, dövüşün seyrini değiştiren etkili yardımcı silahlarınız mevcut. Komboları da unutmamak gerek. Yerden ve havadan ardı ardına yaptığınız hareketlerle rakibinizin sağlık durumunu alt üst edebiliyorsunuz. Dilerseniz otomatik oynama modunu aktif edip kontrolü yapay zekaya bırakabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • HERETIC GODS - Ragnarök

    Aksiyon RPG oyununda Viking'lerin toprağına giriyor, şeytan birlikleriyle savaşıyoruz.
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • Dragalia Lost

    Nintendo aksiyon rpg oyunuyla bizlerle!
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Dynasty Legends (APK)

    Bire karşı binlerce düşman... Süper sürükleyici savaş deneyimi