Circle Sweep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Circle Sweep, çember etrafında yer alan baloncukları renklerine göre eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.

Circle Sweep, Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Oyunda aynı renkte olan baloncukları eritmeniz gerekli. Yalnız klasik bulmaca oyunlarına oranla Circle Sweep'in tarzı biraz farklı. Circle Sweep oyununda baloncuklar bir kare içerisinde değil bir çember etrafında duruyor.

Circle Sweep oyununda sizin çember etrafına dizilmiş baloncukları eritmeniz gerekiyor. Yalnız eritme işlemini yaparken dikkatli olmanızda fayda var. Çünkü yanlış yaptığınız her bir hamle sizin yıldız sayınızın düşmesine neden oluyor. Circle Sweep oyununda ne kadar az hata yaparsanız o kadar fazla puan kazanabilir ve yeni bölümlere daha hızlı geçebilirsiniz.

Circle Sweep oyununda aynı renkteki baloncukları farklı hamleler ile eritme imkanınız var. Oyun boyunca kendi stratejinizi kurmalı ve kurduğunuz stratejiyi uygulamasınız. Bu sayede bulunduğunuz bölümü daha kolay geçebilir ve daha fazla puan kazanabilirsiniz.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte Circle Sweep ile bulmaca oyunu oynamaktan zevk alacaksınız. Boş zamanlarınızda Circle Sweep ile eğlenebilir ve vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Hemen şimdi Circle Sweep oyununu indirin ve eğlenceyi başlatın.

Uğur Sağlam

Circle Sweep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Circle Sweep, çember etrafında dizilmiş olan baloncukları eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.

Klasik bulmaca oyunlarından sıkılmışsanız ve farklı bir bulmaca oyunu arıyorsanız Circle Sweep tam size göre. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Circle Sweep, size farklı bir bulmaca oyunu deneyimi sunuyor.

Circle Sweep oyununda çember etrafına dizilmiş olan baloncuklarla mücadele ediyorsunuz. Oyunda bir çember etrafında farklı renklerde onlarca baloncuk bulunmakta. Sizin Circle Sweep oyunundaki göreviniz ise bu baloncukları renklerine göre birleştirmek ve eritmek. Aynı renkte en az 3 tane baloncuğu eritebilirsiniz. Eğer aynı renkteki daha fazla baloncuğu eritmek istiyorsanız bu işlemde bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Circle Sweep oyununda bazı sihirli hamleler mevcut. Bu hamleleri yaptığınız zaman daha fazla puan kazanabiliyor ve yeni bölümlere daha hızlı geçebiliyorsunuz. Sihirli hamlelerin nasıl yapıldığını ise oyunun size belirli aralıklarla sunduğu öğreticiden görebilirsiniz.

Oyunda baloncukların üzerinde yazan bazı sayılarla karşılaşacaksınız. Bu sayılar size baloncukları kaç adım hareket ettirebileceğinizi söylüyor. Eğer baloncukların üzerinde herhangi bir yazı yoksa o baloncuğu bir adım hareket ettirebilirsiniz demektir. Bu gibi ipuçları ile birlikte Circle Sweep oyununun en iyi oyuncusu siz olabilirsiniz.

Eğlenceli müziği ve profesyonel bir şekilde hazırlanmış grafiği ile birlikte Circle Sweep oyununu hemen şimdi indirin ve oynamaya başlayın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Circle The Dot

    Circle The Dot, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip keyifle oynayabileceğiniz yeni ve farklı bir bulmaca oyunudur.
  • Spike Circle

    Spike Circle, Android için geliştirilen zorlayıcı bir oyundur.
  • Spinny Circle

    Spinny Circle, zıplayan topun rengini çokgenin rengiyle eşleştirmeye çalıştığınız zorlu bir oyun.
  • Aircraft Circle Crusher

    Aircraft Circle Crusher, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir macera oyunudur.
  • Motor Circle

    Motor Circle, çemberin içinde motosiklet kullanmaya çalıştığınız yarış oyunu.
  • Guardian Circle

    Guardian Circle uygulaması acil durumlarda yardım çağırabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Circle Affinity

    Circle Affinity, sonsuzluk üzerine ilerleyen bölümler arasında sizi şaşırtacak bir mobil oyundur.
  • Circle Bounce

    Circle Bounce, topu engellerle dolu daire üzerinde tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.