Circuit: Demolution Derby 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Circuit: Demolution Derby 2, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan ve yoğun trafikten şikayet tüm sürücülerin stresini atabileceği bir yarış oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynanabilen Circuit: Demolution Derby 2 mobil oyunu, çarparak ve yok ederek rakiplerinize üstünlük sağlayacağınız aksiyon dolu bir yarış oyunudur.

Circuit: Demolution Derby 2 mobil oyununu Banger Racing ve Destruction Derby oyunlarından ilham alarak iki oyunu kombine eden yeni bir oyun olarak ortaya çıkmış gibi görünüyor. Bu heyecan dolu yarış oyununda kontrol ettiğiniz araçla rakiplere çarparak üstünlük sağlamaya çalışacaksınız. Oyunun grafik kalitesi ve kontrol düğmeleri de oyunun akıcılığını bozmayacak cinsten.

Beer Money Games’in başarılı bir yapımı olarak öne çıkan Circuit: Demolution Derby 2 oyununa eklenen şehir trafiği, serbest sürüş modu, motor yükseltmeleri, araç kişiselleştirmeleri gibi özelliklerle oyun içeriği zenginleştirilmiş. Ayrıca 20 farklı araba modeli, 15 yarış pisti ve 4 çarpışma alanıyla da oyunda tekdüzeliğin önüne geçilmiş. Tam bir aksiyon sunan yarış oyunu Circuit: Demolution Derby 2 mobil oyununu Google Play Store’dan cihazınıza ücretsiz indirebilir ve hemen yarışa katılabilirsiniz.

Yağız Sarman

Circuit: Demolution Derby 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Circuit: Demolution Derby 2, iPhone ve iPad cihazlarda oynayabileceğiniz araçlara çarparak yarışacağınız bir tür mobil yarış oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Circuit: Demolution Derby 2 mobil oyunu, trafikten usanan oyuncuların bütün hırsını alacağı heyecan dolu bir tür yarış oyunudur.

Circuit: Demolution Derby 2 oyununda bilinen yarış oyunlarının aksine diğer araçlara çarparak üstünlük sağlıyorsunuz. Araçlara çarparak yok etmeniz oyunda bir nevi teşvik ediliyor. Ayrıca farklı oyun modlarıyla da oyunun amaçları çeşitleniyor. Yani yarış modunda kendi stratejinizi belirleyebilirken, yok etme modunda da bir arena içinde yalnızca araçları çarparak yok etmeye odaklanabilirsiniz.

Circuit: Demolution Derby 2 mobil oyununun kaliteli grafikleri ve ele rahat oturan kontrol düğmeleriyle oyunun akıcılığı desteklenmiş. Bir yarış oyununda yaşayabileceğiniz maksimum aksiyonu size sunan Circuit: Demolution Derby 2 oyununda farklı kişiselleştirmelerle de sıkılmadan oyuna devam edebileceksiniz. 15 farklı yarış pisti, 20 farklı araç modeli ve 4 farklı çarpışma arenasıyla siz oyuncuları bekleyen Circuit: Demolution Derby 2 mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Derby 2

    Zombie Derby 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Demolition Derby 2 APK

    Demolition Derby 2 APK Android oyununda arabalar arenada birbirine giriyor! Arabaların hurdaya döndüğü harika bir açık dünya yarış oyunu
  • Demolition Derby 3 APK

    Demolition Derby 3 APK Android, sıra dışı araba yarışı oyunlarından Destruction Derby serisinin mobil cihazlarda oynanan versiyonu.
  • Whirlpool Car Derby 3D

    Whirlpool Car Derby 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • World of Derby

    World of Derby mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Derby Racing 2015

    Real Derby Racing 2015, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon dolu bir yarış oyunu.
  • Zombie Derby Pixel Survival Arabalar Zombiler APK

    Zombie Derby Pixel Survival Arabalar Zombiler (APK) Android oyununda zırhlı arabalarla zombileri ezip geçiyoruz!
  • Derby Destruction Simulator

    Derby Destruction Simulator çılgınca araba çarpıştırabileceğiniz bir mobil oyundur