Circuroid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Circuroid, dünyayı asteroitlerden korumaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.

Circuroid, reflekslerinizin ne kadar iyi olduğunu gösterebileceğiniz uzay temalı oyunlar arasında. Android sistemli telefon ve tabletinizde uzay oyunlarına da yer veriyorsanız kesinlikle indirmelisiniz. Keyifli vakit geçireceğinizin garantisini verebilirim.

Basit görsellere sahip uzay oyununda dünyayı temsil eden bir dairenin içerisindeyiz. Farklı noktalardan gelen asteroit diğer adıyla küçük gezegenleri engellemeye çalışıyoruz. Dünyamıza asla çarpmamaları gereken asteoritleri tam donanımlı uzay gemimizle seri ateş ederek durdurarak ilerliyoruz. Hiçbirini kaçırma, ıskalama lüksümüz yok.

Gaza getiren müzikler eşliğinde aksiyon yüklü oyunda görevimiz gittikçe zorlaşıyor. Asteroitlerin hem sayısı artıyor, hem de daha hızlı düşmeye başlıyorlar. Bu noktada da reflekslerimizi gösteriyoruz.

Erkan Calp

Circuroid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Circuroid, dünyayı küçük gezegenlerin çarpmasından korumaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Circuroid, tempolu ilerleyen uzay temalı ateş etme oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım.

Animasyonlarla güçlendirilmiş minimalist görselleriyle içerisine çeken aksiyonun hiç dinmediği oyunda dünyayı asteroitlerden korumak gibi son derece mühim bir görevi alıyoruz. Farklı noktalardan hızlı düşen, daha da kötüsü sayıları gittikçe artan küçük gezegenleri uzay gemimizin etkili silahıyla durdurmaya çalışıyoruz.

iPad’in yanı sıra küçük ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan oyunda etrafımızı saran asteroitleri durdurmak için geldikleri noktaya parmağımızı sürüklememiz yeterli oluyor. Tabii ki bunu çok hızlı yapmamız gerekiyor. Gözden kaçırdığımız tek bir asteroit bile dünyamıza ciddi zarar vereceğinden ıskalama, es geçme lüksümüz yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snowball.io

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Rope'n'Fly 4

    Rope’n’Fly 4 gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken keyifli bir beceri aksiyon karışımı oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Swing Rider

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Tasty Planet Forever

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu