citizenAID

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

CitizenAID, Android cihazlarda çalışabilen, terör olayları akabinde ilk yardım için kullanılabilecek güvenlik uygulamasıdır.

CitizenAID, Android telefon ve tabletlerde çalışan ilk yardım uygulamasıdır.

Artan terör olaylarının üzerine konuyla alakalı da teknolojik gelişmeler görülmeye başladı. Terör olaylarının tam olarak önüne geçmek henüz mümkün olmasa da CitizenAID uygulaması terör olaylarının ardından yaşanan yıkıcı sonuçları biraz olsun hafifletecek ve hatta insanları hayatta tutmaya yarayacak son derece yararlı bir ilk yardım uygulaması olarak dikkat çekti.

İngiltere menşeili uygulama İngiltere'de büyük bir terör saldırısının beklenmesi üzerine yapımcıları harekete geçirdi. Teröre önlem teşkil edebilecek uygulamarın peşine düşülürken CitizenAID uygulaması, saldırıların ardından yaşanan panik ortamında yararlılara ilk yardım uygulamasını hiç bilmeyen birine bile adım adım basit bir şekilde anlatıyor. O an yükselen adrenalin ve panik ortamına rağmen CitizenAID'in kolay arayüzü ve hem görsel hem yazı olarak anlaşılır bir anlatımı olması işleri çok daha kolay hale getiriyor. Bir hayat kurtarmanın önemini göz önünde bulundurursak uygulamanın, terör saldırılarında hayatını kaybeden insan sayısını azaltabileceği ihtimali ağır basıyor. Hayat kurtaran bir mobil uygulama olarak lanse edilen CitizenAID uygulaması, Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Yağız Sarman

citizenAID

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
13.2 MB DOSYA BOYUTU

CitizenAID, iOS işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen bir tür güvenlik uygulamasıdır.

CitizenAID, iPhone ya da iPad üzerinde kullanılabilen bir güvenlik uygulamasıdır.

Uzmanlar tarafından İngiltere'de geliştirilen CitizenAID uygulaması, İngiltere'de beklenen büyük çaplı bir terör saldırısının üzerine girişilen teröre önlem amaçlı uygulama arayışının bir sonucu olarak geliştirildi. Terör saldırılarına önlem teşkil eden mobil uygulama, saldırıların önüne geçemese de saldırı sonrası yaşanan olumsuz sonuçları azaltabilecek nitelikte. Mobil uygulama, temel bir ilk yardım desteği vererek olay yerindeki yararlıları hayatta tutma adına büyük bir aşama kaydettiriyor.

Artan terör olayları sonrası dünya çapında bu tür uygulamaların sayısı git gide artarken, CitizenAID basit kullanımı ile hiç bir ilk yardım bilgisine hakim olmayan insanların bile olay yerinde müdahale edebilmesine olanak tanıyor. Olay sırasında artan gerilimin ve panik halinin de hesaba katılması ile beraber bir saniyenin bile önem arz ettiği kritik anlarda CitizenAID uygulaması görsel ve yazı olarak adım adım kullanıcıları yönlendirirken, acil müdahale gereken yaralıları hayatta tutmak adına büyük bir destek sağlıyor. CitizenAID mobil uygulaması Android ve iOS platformunda kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • Hi Security

    Hi Security uygulaması akıllı telefonlarınızın güvenliği için üst düzey koruma sağlıyor.
  • NMSS Star

    Güvenlik kameralarınızı ve alarmlarınızı NMSS Star uygulamasından takip edebilirsiniz.
  • Turkcell Güvenlik

    Turkcell’in yeni uygulaması Turkcell Güvenlik, geniş kapsamlı ücretsiz bir güvenlik uygulamadır.