City Gangs: San Andreas

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Şehrin en güçlü ordusunu kurarak diğer oyunculara meydan okuyabileceğiniz keyifli bir oyundur.

Şehre hükmetmek için kendi ordunuzu kurabileceğiniz ve diğer üyelerin ordularıyla savaşlar yapabileceğiniz City Gangs: San Andreas, Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Robot görünümlü birbirinden farklı onlarca karakterin yer aldığı bu oyun ile şehrin farklı yerlerinden toplayacağınız insanlardan dev bir ordu kurabilir ve diğer orduları yok edebilirsiniz. Ordunuzu büyütmek için rakip oyuncuların üyeleri kaçırabilirsiniz. Komutanı olduğunuz bu orduyu yönetmek göründüğü gibi kolay olmayabilir. Ordu üyelerine sahip çıkmalı ve üyelerin yalnız kalmasına izin vermemelisiniz. Aksi takdirde savaşçılarınız başka ordulara katılabilir ve size karşı mücadele edebilir.

Dinamik görüntü grafikleri ve ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda asıl amaç, en güçlü orduya sahip olmak ve şehre hükmetmektir. Şehir haritasını inceleyerek boşta olan savaşçıları görebilir ve onları ordunuza katarak daha büyük bir orduya sahip olabilirsiniz.

Son derece basit kontrolü ile sıkılmadan oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz City Gangs: San Andreas, binlerce oyun tutkununun vazgeçilmezi olmayı başarmış gibi gözüküyor.

Doğukan Çağlakpınar

City Gangs: San Andreas

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
229.9 MB DOSYA BOYUTU

Şehrin en güçlü ordusunu kurarak diğer oyunculara meydan okuyabileceğiniz keyifli bir oyundur.

Ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan City Gangs: San Andreas, şehir içinde kendi ordunuzu kurabileceğiniz ve diğer oyuncularla savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile desteklenen bu oyunda, aslı amaç şehrin en güçlü ordusunu kurarak diğer oyunculara karşı galip gelmek. Komuta edeceğiniz bu orduyu yönetmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Savaşçılarınızı sürekli olarak kontrol etmeli ve ordudan uzaklaşmalarını önlemelisiniz. Aksi halde diğer oyuncular yalnız kalan ordu üyelerinizi kaçırabilir ve kendi saflarına çekebilir.

Oyun içerisinde robotu andıran çeşitli karakterler ve savaşlarda kullanabileceğiniz sopa, silah, bomba gibi birçok savaş teçhizatı yer almaktadır. Şehir haritasına bakarak yalnız gezen üyeleri tespit edebilir ve kendi ordunuza katabilirsiniz. Böylece ordunuzu sürekli olarak büyütebilir ve yenilmez bir orduya sahip olabilirsiniz.

Yüz binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen City Gangs: San Andreas, Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynanabilen ve oynayanlara keyifli anlar yaşatan eşsiz bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas klasik oyunun Android versiyonudur
  • San Andreas Crime City

    San Andreas Crime City, TPS kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • City Gangster : San Andreas

    City Gangster : San Andreas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz GTA benzeri bir aksiyon oyunudur
  • Cartoon City 2

    Kendi şehrimizi inşa edeceğiz.
  • Magic City

    Büyüleyici bir köy inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Boas.io Snake vs City

    Şehrin altını üstüne getirmeye çalışacağız.
  • GTA San Andreas APK

    GTA San Andreas APK, sınırsız para vb. modları ile öne çıkan açık dünya oyunu. GTA San Andreas Android ile mobilde GTA heyecanı yaşayın.
  • Idle Cartoon City Empire

    Şehrin yönetimini ele alacağız.