City Taxi Duty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

City Taxi Duty mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

City Taxi Duty eğer kendi taksinizin şöför koltuğuna oturmak ve heyecanlı görevlere atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir taksi oyunu olan City Taxi Duty'de şöförlük yaparak para kazanmaya çalışan bir taksici olmamıza imkan veriliyor. Oyun boyunca 3 boyutlu bir haritada sürüş yeteneklerimizi sergilemekteyiz. Bir yarış oyunu olan City Taxi Duty'de yarıştığımız şey ise diğer arabalar değil; zaman. Bu nedenle oyunda heyecan dolu bir sürüş tecrübesi bizi bekliyor.

City Taxi Duty'de ana görevimiz taksimize yolcu alarak bu yolcuları belirlenen süre içerisinde gitmek istedikleri yere ulaştırmak. Bu sayede ödeme alabiliyoruz ve oyuna devam edebiliyoruz. Oyun boyunca karşımıza farklı görevler de çıkmakta.

City Taxi Duty'nin grafikleri bize Minecraft oyunundaki grafikleri andırıyor.

Can Erdil Şentürk

City Taxi Duty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

City Taxi Duty mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir taksi oyunudur

City Taxi Duty oyunculara geniş bir 3 boyutlu haritada zorlu sürüş testlerine katılma imkanı veren bir mobil taksi oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan City Taxi Duty'de taksicilik yaparak para kazanmaya çalışıyoruz. Taksimizin şöför koltuğuna oturduktan sonra sürüş maceramız başlıyor. Oyundaki temel amacımız yol üzerinden müşterileri taksimize alarak onları istedikleri yere kaza yapmadan götürmek. Bu işi yaparken belli bir süre limitine sahibiz. Bu nedenle en kısa yolu keşfetmemiz ve en hızlı şekilde kaza yapmamaya dikkat ederek yol almamız gerekiyor.

City Taxi Duty basit kontrollere sahip. Oyun içerisine çeşitli görevler de serpiştirilerek oynanış daha renkli hale getirilmeye çalışılmış, ayrıca heyecanlı polis kovalamacaları da oyunda bizi beklemekte. Ortalama bir kaliteye sahip City Taxi Duty grafikleri bize Minecraft'taki grafik yapısını anımsatıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Driver Taxi Duty 3D

    Crazy Driver Taxi Duty 3D, akan trafikte yolcuları gidecekleri yere ulaştırmaya çalıştığımız aksiyon dolu bir taksi oyunudur.
  • Crazy Taxi: City Rush

    Crazy Taxi: City Rush eğlenceli bir taksi kullanma oyunudur
  • Downtown City Taxi Driver 3D

    Downtown City Taxi Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • City Bricks vs Craft Taxi SIM

    City Bricks vs Craft Taxi SIM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir taksi oyunudur
  • Amazing Taxi City 1976 V2

    Etkileyici bir taksi simülasyonu bizleri bekliyor.
  • Taxi: City Run

    Müşterileri yüksek hızda istedikleri yerlere götürebilir misin?
  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.