City theft simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
411 TOPLAM İNDİRME

City theft simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

City theft simulator eğer boş vakitlerinizi bol aksiyon dolu bir oyun ile değerlendirmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz GTA benzeri bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz açık dünya tabanlı bir aksiyon oyunu olan City theft simulator'da kendi suç imparatorluğumuzu inşa etmeye çalışıyoruz. Bunun için de ses getiren soygunlar gerçekleştirmemiz, en lüks arabaları kaçırmamız ve bütün bunları yaparken polise yakalanmamamız gerekiyor.

City theft simulator'da tek düşmanımız polis değil. Oyun boyunca mafya üyeleri, gangsterler ve çetelerle de karşılaşacak ve silahlarımızı konuşturarak etrafı mermi gölüne çevireceğiz. Oyunda birçok farklı silah seçeceğine sahibiz. Tabancalar, makinalı ve pompalı tüfekler gibi standart silahların yanısıra roket atarlar gibi ağır silahları kullanabilmekteyiz.

City theft simulator içinde arabaları, dört çerek araçları ve motorları kullanabiliyorsunuz. Heyecanlı polis kovalamacaları ve sıcak çatışmalar City theft simulator'da sizi bekliyor. Oyunun çok yüksek grafik kalitesine sahip olmadığını belirtmekte fayda var.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft Auto Liberty City Stories

    Grand Theft Auto Liberty City Stories Android telefonlarda oynanabilen açık dünya oyunu. GTA Liberty City APK oyunu daha kısa ve kolay akışlı görevler içeriyor.
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.
  • Bus Simulator 2015: Urban City

    Bus Simulator 2015: Urban City gerçekçi bir otobüs oyunudur
  • City Bus Simulator 2016

    City Bus Simulator 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • City Coach Bus Simulator Drive

    City Coach Bus Simulator Drive mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • City Traffic Light Simulator

    City Traffic Light Simulator, kavşakta trafiği başarılı bir şekilde yönetmeniz gereken bir Android oyunu.
  • City Construction Simulator 3D

    City Construction Simulator 3D simülasyon türü oyunlardan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken ypaımlar arasında yer alıyor.
  • Gangster Crime: Rope Hero City

    Efsanevi bir gangster olmaya hazırsanız Gangster Crime: Rope Hero City indirerek, şehrin sokaklarını ele geçirebilirsiniz.