City Tour 2048 : New Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.

City Tour 2048 : New Age, 2048 sayı bulmaca oyunuyla şehir kurma oyunlarını birleştiren bir yapım. Şehir kurma oyunlarını seviyor ancak fazla detaylı buluyorsanız Şehir Turu 2048 : Yeni Çağ oyununu Android telefeonunuza indirip oynamalısınız. 50MB altı boyutuna rağmen kaliteli grafikler sunuyor ve aktif internet bağlantısı gerektirmiyor.

Oyunda aynı binaları eşleştirerek daha büyük, gelişmiş binalar inşa ediyor ve gittikçe şehrinizi büyütüyorsunuz. Binaları eşleştirirken hızlı olmanız gerekiyor. Yanlış yaparsanız Undo ile geri çekme şansına sahipsiniz. Magic ile binalarınızı geliştirebiliyorsunuz. Broom ile bir dönem inşa ettiğiniz, artık şehrinizde istemediğiniz eski binaları yıkabiliyorsunuz. Ancak geri alma, sihir ve süpürme, hepsi sınırlı; powerup gibi düşünebilirsiniz. Bu arada gezebileceğiniz 6 şehir var.

 

Erkan Calp

City Tour 2048 : New Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
128.2 MB DOSYA BOYUTU

City Tour 2048 : New Age iOS oyununda binaları eşleştirerek şehir kuruyorsunuz.

City Tour 2048 : New Age, aynı binaları eşleştirerek ilerlediğiniz şehir kurma oyunu. Mobilde en çok indirilip oynanan 2048 sayı bulmaca oyunuyla şehir kurma oyunları öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir oyun. iOS platformunda da ücretsiz olan Şehir Turu 2048 : Yeni Çağ oyunu boş zamanlarda vakit geçirmek için oynanabilecek en iyi oyunlardan biri.

Şehir kurma oyunlarını fazla detaylı, zor bulanlar için tavsiye edeceğim mobil oyunların başında geliyor. Oyunda ilerlemek çok basit. Aynı binaları bir araya getirerek yeni, çok daha gelişmiş binalar inşa ediyorsunuz. İlerledikçe yeni bina ve şehirlerin kilidi açılıyor. Stratejik olarak kullanmanız gereeken üç yardımcı öğe var. Undo, hatanızı telafi etmenizi sağlarken; Magic, binalarınızı geliştirmenize yardımcı oluyor. Broom ise şehirde artık olmaması gerektiğini düşündüğünüz binaları yok etmenize imkan veriyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My 2048 City

    My 2048 City, 2048 bulmaca oyunu kurallarına göre oynanan şehir kurma oyunu.
  • City 2048

    City 2048, Android platformunda popüler bulmaca oyunu 2048'in şehir sürümü olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Bricks

    2048 oyunu tetrisle buluşuyor.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • 2048 Balls 3D

    2048 Balls 3D Android oyununda numaralı topları düşürerek ilerliyoruz.
  • Age of 2048

    Age of 2048, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.