Citymapper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
384 TOPLAM İNDİRME

Citymapper uygulaması yurtdışına çıkan kullanıcıların mobil cihazlarında mutlaka bulunması gereken bir yapım.

Citymapper, Android işletim sistemine sahip tabletlerimiz ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz faydalı bir navigasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.

Özellikle sık sık yurtdışı seyahatlerine çıkan kullanıcılara hitap eden bir yapım olan Citymapper'ın desteklerdiği şehirler arasında Londra, Madrid, Barcelona, Milan, Roma, Mexico City, San Francisco, Washington DC, Paris ve Berlin bulunuyor.

Uygulamanın temel amacı A noktasından B noktasına gidebilmek için ihtiyaç duyulabilecek her türlü ulaşım aracını kombine ederek kullanıcılara en ideal olanı sunması. Bu sayede şehrin farklı noktalarına kolayca ulaşabilir ve kaybolma riskini sıfıra indirebilirsiniz.Citymapper'da her türlü ulaşım aracına destek sunuluyor. Ulaşım araçları arasında otobüs, metro, tren, taksi ve hatta bisiklet yolları dahi mevcut.

Citymapper'ın en dikkat çeken özelliği ise kullanıcıların isteklerine ve beklentilerine göre düzenlenen bir yapıya sahip olması. Bu sayede kullanıcılar ihtiyaçları olmayacak bilgilerle uğraşmak yerine hedef odaklı bilgilere erişebiliyorlar. Hava durumu bilgilerini de sunan Citymapper, iş ve hobi amaçlı yurtdışı seyahatlerine katılan herkesin mutlaka mobil cihazında bulunması gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

Citymapper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
30.6 MB DOSYA BOYUTU

Citymapper sık sık yurtdışına çıkan kullanıcıların işini kolaylaştıracak bir navigasyon uygulaması.

Citymapper iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz kapsamlı bir navigasyon uygulaması olarak öne çıkıyor. Kategorisinin en iyileri arasında gösterilen Citymapper özellikle sık sık yurtdışı seyahatlerine katılan kullanıcılara hitap ediyor.

Uygulama şu anda San Francisco, Chicago, New York City, Washington DC, Boston, London, Paris, Berlin, Madrid, Barcelona, Milan ve Roma'da hizmet veriyor. Eğer bu şehirlerden birine gitme planları yapıyorsanız Citymapper en büyük yardımcınız olacaktır. Basit bir arayüze sahip olan Citymapper ile ulaşım hakkında geniş çaplı bilgilere sahip olabiliyoruz.

Uygulama sayesinde A noktasından B noktasına gidebilmek için ihtiyaç duyabileceğimiz her türlü bilgi sunuluyor. Hangi metroya, otobüse veya trene bineceğimiz uygulama tarafından gösteriliyor. Uygulamanın en iyi yanlarından bir diğeri de hava durumu bilgilerini de sunması. Bu sayede kullanıcılar sadece ulaşım bilgilerine göre dğeil, hava durumuna göre de plan yapabiliyorlar.

Günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek bir uygulama olan Citymapper'ın yakında ülkemize de destek sunmasını umuyoruz. Uygulama ne yazık ki şimdilik sadece yurtdışı kullanımlarına daha uygun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • OsmAnd Maps

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Polaris Navigation GPS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • MapFactor

    MapFactor tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir navigasyon uygulamasıdır.