Citymaps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal harita uygulamasıdır.

Citymaps, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir harita uygulamasıdır. Fakat harita uygulaması dediysek Citymap'in klasik bir harita ya da navigasyon haritasından çok farklı olduğunu da belirtmemiz gerekir.

Citymaps aslında sosyal yönü ağır basan bir harita uygulaması desek çok daha doğru olacaktır. Çünkü uygulamanın temel amacı çevrenizde bulunan mekanları göstermek ve aradığınız yerleri kolay bulmanızı sağlamak.

Citymap suygulaması ile arkadaşlarınızla gittiğiniz barları, yeni keşfettiğiniz restoranları, bir daha kaybetmek istemediğiniz mekanları kolayca kaydedebiliyor ve böylece bir daha aynı mekanları aramak zorunda kalmıyorsunuz.

Diyelim ki yeni bir şehre turist olarak gittiniz ve nereye gidileceğiniz bilmiyorsunuz. Harita üzerinden yakınlardaki mekanları ve bu mekanlarla arkadaşlarınızın yazdıkları ipuçlarını ve yorumları görebiliyorsunuz.

Bununla birlikte sizinle aynı zevke sahip olduğunu düşündüğünüzü insanları takip edebiliyor ve onların gittikleri yerleri görebiliyorsunuz. Yine kendiniz de mekanlarla ilgili yorumlar bırakabiliyor ve favori mekanlarınıza ekleyebiliyorsunuz.

Gittiğiniz ve çok beğendiğiniz bir mekan harita üzerinde gözükmüyorsa çok kolay bir şekilde orayı haritaya kendiniz ekleyebiliyorsunuz. Örneğin pikniğe bir ormana gittiniz, burayı kaybetmemek için hemen haritaya ekleyebiliyorsunuz

Bununla birlikte kolayca harita üzerinde mekan arayabiliyor ve isteklerinize göre filtreleyebiliyorsunuz. Yine mekanlarda çekildiğiniz fotoğrafları uygulama üzerinde o mekanlara ekleyebiliyorsunuz.

Kısaca başarılı bir sosyal ağ ve harita uygulaması olan Citymaps'i herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Citymaps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal harita uygulamasıdır.

Citymaps, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir harita uygulamasıdır. Harita uygulaması deyince aklımıza her ne kadar navigasyon tarzı uygulamalar gelse de Citymaps böyle bir uygulama değil.

Daha çok sosyal bir harita uygulaması olarak nitelendirebileceğimiz bir uygulama olan Citymaps ile yeni mekanlar keşfetme şansını yakalayabiliyorsunuz. Bununla birlikte kendi şahsi mekan listelerinizi oluşturabiliyor ve bunları haritada işaretleyebiliyorsunuz.

Uygulama üzerinden hem arkadaşlarınızla iletişime geçebiliyor hem de sizinle benzer zevklere sahip olduğunu düşündüğünüz insanları takip edebiliyor ve onların gittikleri ve yorum yaptıkları mekanları görebiliyorsunuz.

Uygulamanın şu anda tek eksiği çok fazla kullanıcısının bulunmaması diyebilirim. Sosyal bir uygulama olduğu için kullanıcı sayısı ne kadar çok olursa o kadar etkili olacağını düşünüyorum. Fakat başarılı bir uygulama olduğundan kullanıcı sayısının zamanla artacağına inanıyorum.

Diyelim ki bir şehre gezmeye gittiniz fakat nerede yemek yenir bilmiyorsunuz. Citymaps uygulaması üzerinden o anda yakınlarda yemek yenebilecek güzel ve kaliteli hangi mekanlar var kolayca görebiliyorsunuz.

Ayrıca yine kendi gittiğiniz fakat harita üzerinde o anda ekli olmayan bir mekanı da kolayca haritaya ekleyebiliyor ve böylece başkalarının da beğenisine açmış oluyorsunuz.

Ayrıca yorumlar bırakabiliyor ve mekanları favorilerinize ekleyebiliyorsunuz. Yine uygulama üzerinden gittiğiniz yerlerde çekildiğiniz fotoğrafları mekanlara ekleme şansına da sahipsiniz.

Eğer siz de bu tarz bir harita uygulaması arıyorsanız, Citymaps'i indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.