Clash Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Ork'ları yöneten Karanlıklar Lordu'nu bitirin.

Clash Defense, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kule savunma oyunu. Topraklarınıza giren Ork ordusuna karşı mücadele ettiğiniz strateji oyununda en son Karanlıklar Lordu ile tanışıyorsunuz. 24 seviyeden oluşan fantastik temalı Tower Defence (TD) oyununu kesinlikle oynamanızı isterim.

Son derece kaliteli grafiklere sahip kule savunma oyununda ordunuzu toplayıp istilacıları durdurmaya çalışıyorsunuz. Dünyayı yok etme düşüncesinde olan Karanlıklar Lordu’ndan emir alan yeşil yaratıklarla savaşmak elbette kolay olmuyor. Sınırları kırıp yaşam sürdüğünüz topraklara girmeyi başaran Ork’ları etkisiz hale getirmek için kullanabildiğiniz 6 kuleye sahipsiniz. Geliştirebildiğiniz savunma kulelerine ek olarak kahramanlarınızı çok iyi seçmeli ve yönetmelisiniz.

Erkan Calp

Clash Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Orklar, topraklarınıza girdi!

Clash Defense, Ork ordusuna karşı mücadele verdiğiniz sürükleyici yapıda kule savunma oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan strateji oyununda Dünyayı yok etme arzusunda olan Karanlıklar Lordu’nun yönetimindeki Ork’ları bitirmek için ordunuzu topluyor, topraklarınıza giren yeşil yaratıkları bitiriyorsunuz.

Kule savunma oyunlarından keyif alanların kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm yerli yapım Clash Defense, hem iPhone hem de iPad cihazlarda keyifli oynanış veriyor. Oyunda 24 seviye boyunca istilacı yaratıklara karşı savaşıyorsunuz. Topraklarınızı korumak için kurabildiğiniz 6 geliştirilebilir kule mevcut. Tabii ki hepsi farklı silah kullanan birbirinden güçlü kahramanlardan oluşan ordunuzla da destek veriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Defense King

    Dünyanızı eşsiz kulelerle savunun!
  • Conquerors: Clash of Crowns

    En güçlü hükümdar olmak için savaşın.
  • Galaxy Glow Defense

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu
  • Royal Defense King

    Kahraman ve askerlerinizle ölüler ordusu istilasını savuşturun!
  • Critter Clash

    Hayvanlardan takım kurup online mücadele ediyorsunuz.
  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Train Tower Defense

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Godzilla Defense Force

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu