Clawbert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Clawbert, Android telefonda keyifle oynayacağınız oyuncak yakalama oyunu.

Clawbert, küçük – büyük herkesin oynadığı oyuncak yakalama oyununu mobil platforma taşıyan yapımlardan biri. Android telefonda boş zamanlarınızda, bekleme anında veya okula/işe giderken açıp keyifle oynayacağınız bir oyun.

Görsel çizgilerinden dolayı daha çok çocukların oynayacağı bir mobil oyun izlenimi uyandırsa da yetişkinlerin de severek oynayacağını düşünüyorum. Oyunda amacınız; verilen süre içerisinde, oyuncak makinesi resetlenmeden tüm oyuncakları yakalamak. Başlangıçta elbette süre fazlasıyla yetiyor ancak ilerledikçe yakalamanız gereken objelerin sayısının artmasıyla zorlaşmaya başlıyor. Tek butonla oynadığınız oyun birden çıldırıcı derecede zor ötesi bir oyun halini alıyor.

Erkan Calp

Clawbert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
133 MB DOSYA BOYUTU

Clawbert, çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği oyuncak yakalama oyunu.

Clawbert, görsellerinden yetişkinlerden ziyade çocukların ilgi göstereceği bir mobil oyun izlenimi uyandırsa da büyük – küçük herkesin oynayabileceği kalitede, eğlenceli bir oyun. Oyuncak yakalama makinesinin çalışma mantığını bir kenara bırakıp makinenin içinde ne kadar oyuncak varsa kısa sürede toplamaya çalışıyorsunuz.

Görsel çizgilerine bakıp çocuk oyunu diyebilirsiniz ancak içerisinde çocuğu çıkartmak isteyen, vakti zamanında oyuncak makinelelerinde oyuncak toplamanın zorluğunu yaşamış büyüklerin de keyif alarak oynayacağını bir oyun Clawbert. Oyunda amacınız; gözünüzün önündeki ulaşılması kolay görünen tüm oyuncakları dikkatlice çekip çıkarmak. Oyuncakları toplarken tek tuş kullanıyorsunuz. Hassasiyetini elbette çok iyi ayarlamanız, sabırlı olmanız gerekiyor. Toplama anında hata yapma lüksünüz yok; saniyelere oynuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!