Clay Hunt Start

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Avcılık yapabileceğiniz bir mobil oyun

Clay Hunt Start, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil avcılık oyunudur. Benzersiz bir oynanışa sahip olan oyunda menzilinize giren kuşları avlıyor ve pişirerek yiyiyorsunuz. Oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda reflekslerinizi de son derece iyi kullanmanız gerekiyor. Av tüfeği kullanabileceğiniz oyunda farklı kuşları avlayabiliyorsunuz. Giderek zorlaşan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Silahınızı da kendinize göre kişiselleştirip daha iyi atışlar yapabileceğiniz oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda gerçekçi bir atmosfer yer alıyor. Sürükleyiciliğiyle de dikkatimizi çeken oyunda benzersiz mekanikler yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Clay Hunt Start, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Clay Hunt Start oyununu sakın kaçırmayın.

Clay Hunt Start oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Clay Hunt Start

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
266 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir avcılık oyunu

Clay Hunt Start, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil avcılık oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda karşınıza çıkan kuşları avlıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Avcılık yapmayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda avladığınız kuşları da pişirebiliyorsunuz. Benzersiz bir atmosfere sahip olan oyunda giderek zorlaşan seviyelerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda reflekslerinizi son derece iyi kullanmanız gerekiyor. Silahınızı da kendinize göre kişiselleştirip daha iyi atışlar yapabileceğiniz oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda gerçekçi bir atmosfer yer alıyor. Sürükleyici etkisi ve harika kurgusuyla ön plana çıkan Clay Hunt Start, benzersiz mekanikleriyle de dikkatimizi çekiyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Clay Hunt Start, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. 

Clay Hunt Start oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu
  • True Surf

    Mobildeki en gerçekçi sörf oyunu
  • Ultimate Disc

    Sürükleyici bir spor oyunu
  • PACYBITS FUT 19

    Eşsiz deneyim sunan bir spor oyunu
  • Live Cycling Manager

    Zevkli ve eğlenceli bir menajerlik oyunu
  • Dribble Hoops

    Zevkli bir spor oyunu
  • Dunking Master

    Harika bir spor oyunu