Clean Up 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Clean Up 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir mobil oyun olarak dikkat çeken Clean Up 3D, eğlenceli bir şekilde zorlu bölümleri geçmeye çalıştığınız bir oyundur. Her şeyi temizleyerek ilerleyebileceğiniz oyunda süpürgenizi geliştirerek daha fazla puan kazanıyor ve daha fazla alanı temizleyebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Clean Up 3D, basit ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. Renkli görsellerin yer aldığı oyunda her şeyi temizleyerek ilerliyorsunuz.

Clean Up 3D oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Clean Up 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
137 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu

Clean Up 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Beğenerek oynayabileceğiniz harika bir oyun olarak nitelendirebileceğim Clean Up 3D oyununda her şeyi temizliyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Her şeyi temizleyerek ilerleyebileceğiniz oyunda süpürgenizi geliştirerek daha fazla puan kazanıyor ve daha fazla alanı temizleyebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Clean Up 3D, basit ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. Renkli görsellerin yer aldığı oyunda her şeyi temizleyerek ilerliyorsunuz. Sürükleyici atmosferiyle de Clean Up 3D sizlerl bekliyor.

Clean Up 3D oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spin Up!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • 5050 Split Up

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Merge Up

    Harika deneyim sunan bir mobil oyun
  • Rhythm Hop 3D

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Bump 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu