Cliff Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu

Cliff Drift, internetsiz oynanabilen eğlence dozu yüksek ufak boyutlu mobil araba yarışı oyunu. Görsellikten ziyade oynanışa önem veren eski nesil oyuncuların oynarken daha fazla keyif alacağını düşündüğüm araba yanlama, kaydırma odaklı yarış oyununda refleksler öne çıkıyor.

Android platformuna ücretsiz çıkış yapan drift yarış oyunu CLIFF DRIFT, yüksek kalitede grafikler, gerçekçi araba ve pistler, özelleştirme seçenekleri, farklı oyun modları sunmuyor ancak oynaması çok keyifli. Retro görselli eski oyunlarla nostalji yapmayı seven kesime hitap ediyor. Sadece tek oyunculu mod sunan yarış oyununda arızalanmış arabaları sürüyorsunuz. Direksiyonlarını sadece saat yönüne kıvırabildiğiniz arabalarla drift yapmak bir yana kontrollerini sağlamak zor. Pistte hareketli ve hareketsiz engellerin olması zorluk seviyesini tepe noktaya taşıyor.

 

Erkan Calp

Cliff Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en zor drift yarış oyunu

Cliff Drift, görselleri, sesleri, dinamikleriyle eski araba yarış oyunlarını hatırlatan süper eğlenceli bir mobil oyun. Geliştiricinin iOS platformunda da ücretsiz indirmeye oyunda bozuk arabaları tuzaklarla örülü pistlerde kaydırmaya çalışıyorsunuz. Yer yer boşlukların da olduğu engellerle dolu pistlerde araba kaydırmaya hazırlanın.

Zorlu araba yarışı oyunlarını seven eski nesil mobil oyunculara tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor CLIFF DRIFT. 100MB altı boyuta sahip olmasıyla hemen indirilebilen, düşük seviye grafikleriyle de her cihazda akıcı oynanış sunan Cliff Drift, saç baş yolduran mobil oyunlar arasında. Oyunda direksiyonunu istediğiniz yöne çeviremediğiniz, gaz fren kontrolünü sağlayamadığınız arızalı arabalarla drift yapmanız isteniyor. Direksiyonunu saat yönüne döndürebildiğiniz aracınızla hız kesmeden, engellere çarpmadan, boşluğa düşmeden gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Drift Hunters

    Özgürce yanlayın, asfaltı ağlatın.
  • Torque Burnout APK

    Torque Burnout APK, her yarış oyununun parçasını birleştiren sürüş oyunu.
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.