Close'em Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu

Close'em Up, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda çizgileri birleştirerek bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Bağımlılık yapıcı etkisi ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkan Close'em Up, farklı kombinasyonlar kullanarak çizgileri birleştirip bölümleri tamamlamanız gereken bir oyundur. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve tüm zorlu bölümlerin üstesinden gelmelisiniz. Arkadaşlarınızda da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Ne kadar büyük şekiller oluşturursanız o kadar fazla puan alabileceğiniz oyunda elinizi de çabuk tutmanız gerekiyor. Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin mutlaka denemesi gereken Close'em Up, sizleri bekliyor. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz oyunda farklı jokerleri de kullanabiliyorsunuz. Online ya da internet gerekmeksizin oyun deneyimi yaşayabileceğiniz Close'em Up, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Close'em Up oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Close'em Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Close'em Up, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Kaliteli görselleri ve hoş animasyonlarıyla dikkat çeken oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Close'em Up, şekiller oluşturarak puanlar kazandığınız bir oyundur. Oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmek için son derece dikkatli olmalı ve büyük kareler oluşturmalısınız. Ne kadar büyük kare ya da şekil oluşturursanız o kadar fazla puan alabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çeken oyunda binlerce farklı kombinasyonu uygulayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızda da meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz oyunda farklı jokerleri de kullanabiliyorsunuz. Online ya da internet gerekmeksizin oyun deneyimi yaşayabileceğiniz Close'em Up, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Close'em Up oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Button Up!

    Button Up, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği yeni ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Up Left Out

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir zeka oyunu
  • Bottle Up & Pop!

    Şişeleri patlatarak eğlenin.
  • Ground Up Construction

    İnşaatın zorlu yanlarını test etmeye hazırlanın.
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.