Cloudcheck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Bağlı olduğunuz ağın hızını ve interneti yavaşlatan içerikleri kolayca tespit edebilirsiniz.

Cloudcheck uygulamasını kullanarak, bağlı olduğunuz ağdaki aktiviteleri görerek internet hızınızı etkileyen faktörleri kolayca öğrenebilirsiniz.

Android cihazlar için geliştirilen Cloudcheck uygulaması; internet hızı ölçme ve aktiviteleri izleme gibi özellikler sunuyor. Kablolu ve kablosuz ağların indirme ve yükleme hızlarını ölçerek sinyal gücünü görebilir, interneti kullanan uygulamaları ve hızlarını takip edebilir, bağlı olduğunuz ağdaki diğer cihazları ve detaylı bilgilerini görebilirsiniz. İşlemleri başlatmak için uygulamayı çalıştırdıktan sonra ana ekrandaki Testi Başlat butonuna tıklamanız yeterli oluyor. Test tamamlandıktan sonra ihtiyacınız olan bilgileri incelemeye başlayabilirsiniz.

İnternet bağlantınızı daha verimli kullanabilmek için deneyebileceğiniz Cloudcheck uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyebilir, internet bağlantınızı yavaşlatan faktörleri kolayca öğrenebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Cloudcheck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
15.1 MB DOSYA BOYUTU

Cihazınızın bağlı olduğu ağın internet hızını ölçebilir, aynı zamanda interneti yavaşlatan faktörleri tespit edebilirsiniz.

Bağlı olduğunuz ağın internet hızını ve kablosuz sinyal gücünü detaylı olarak olarak öğrenebileceğiniz Cloudcheck uygulamasıyla, internet bağlantınızı daha verimli kullanabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Cloudcheck uygulaması, kablosuz ağınızı daha verimli kullanabilmek için faydalanabileceğiniz yardımcı bir araç. Uygulamayı başlattıktan sonra, Testi Başlat butonuyla testi başlatabiliyor ve ardından sonuçları inceleyebiliyorsunuz. İndirme hızı, yükleme hızı, hangi içeriğin ne kadar internet kullandığı gibi sonuçları takip edebilir, interneti neyin yavaşlattığını kolayca öğrenebilirsiniz. Kablosuz ağ dışında, kablolu ağ bağlantısının sonuçlarını da görebiliyorsunuz.

Bağlı bulunduğunuz ağdaki diğer cihazları da görebilmenize imkan sağlayan Cloudcheck uygulamasında Network Summary bölümünü inceleyebilirsiniz. Cihaz isimleri, indirme ve yükleme hızları gibi bilgileri bu bölümden görebiliyorsunuz. İnternet bağlantınızı yavaşlatan her şeyi öğrenebileceğiniz Cloudcheck uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.