Cloze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Cloze uygulamasını kullanarak sosyal medya ve email hesaplarımızı daha düzenli bir hale getirebiliyor ve önem verdiğimiz içerikleri kaçırma riskimizi en aza indiriyoruz.

Cloze, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sosyal medya uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde yayın akışımızı önceliklerimize göre organize edebiliyoruz. Uygulama içerikleri tek bir yerde topladığı için farklı uygulamalar arasında geçiş yapmadan ve vakit kaybetmeden akışımızı takip edebiliyoruz.

Bildiğiniz gibi sosyal medya ve email hesaplarımız temel olarak kronolojik sıralamalar yapar. Tarihsel süreç baz alınarak yapılan bu sıralama işlemi bazen önem verdiğimiz içerikleri kaçırmamıza sebep olabiliyor. Cloze ise kullanıcıların neye önem verdiğini ve ne hakkında bilgi sahibi olmak istediklerini baz alarak gelen kutusu ve yayın akışı üzerinde düzenlemeler yapıyor.

Cloze'nin tam performansa kavuşabilmesi için bir süre kullanılması gerekiyor. En son konuştuğunuz kişilerden ziyade en sık konuştuğunuz kişileri öne çıkaran Cloze sayesinde efor sarfetmeden önem verdiğimiz içerikleri ve kişileri takip edebiliyoruz. Basitleştirilmiş ve şık bir pencereden oluşan Cloze'de ilgimizi çeken içerikleri işaretleyip daima kolay ulaşılabilir hale getirebiliyoruz. Hatta bizim için özel olan kişileri ayrı listelerde tutarak bu kişilerden gelen içerikleri daha dikkat çekici kılabiliyoruz.

Cloze, haberleşme ve iletişim kaynaklarını daha düzenli bir hale getirmek isteyen kullanıcıların mutlaka göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi. Kolay kullanımı ve işlevsel özellikleriyle tam bir verimlilik uygulaması!

Emircan Erdoğan

Cloze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
17.8 MB DOSYA BOYUTU

Cloze, tüm sosyal medya mesajlarınızı kontrol edebilmeniz için geliştirilen farklı ve kullanışlı bir gelen kutusu uygulamasıdır.

Cloze, iletişimde olduğunuz kişileri ve gelen mesajlarınızı tek bir gelen kutusu üzerinden takip edebilmenizi sağlayan ücretsiz ve kulanışlı bir iOS uygulamasıdır. Uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek kullanabilirsiniz.

Cloze uygulaması sizin için neyin daha önemli olduğunu belirleyerek, mesajlarınızı buna göre düzenler. Standart gelen kutularındaki mesajlar en son gönderilme süresine göre sıralanmaktadır. Fakat uygulama sayesinde sizin için önem taşıyan mesajları ilk olarak görebilir ve diğer gerkesi mesajları daha sonra görüntülersiniz.

E-posta, Facebook, Twitter ve Linkedin'i bir araya getiren uygulama, kurmuş olduğunuz tüm iletişimleri, e-postaları, tweetleri, Facebook paylaşımlarını ve Linkedin iş paylaşımlarını rahatlıkla takip etmenizi sağlayarak hiçbir mesajı kaçırmamanızı sağlar. Uygulamanın modern ve şık arayüzü üzerinde bulunan tüm gelişmiş özelliklere de kolayca erişebilirsiniz.

Özellikler:

  • Planlanmış tweetler hazırlama ve belirlenen zamanda otomatik yayınlama
  • Twitter ve Facebook üzerindeki arkadaşlarınızı otomatik ekleme
  • Düzenlenebilir e-posta imzaları
  • Sosyal medya takibi
  • E-posta, Facebook, Twitter ve Linkedin için tek bir gelen kutusu
  • MEsajları yer imi olarak ekleme

İletişim ve mesajlaşma konusunda ihtiyacınız olan tüm özellikleri taşıyan Cloze uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.