Clumsy Scuba Diver

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Clumsy Scuba Diver ücretszi olarak oynayabileceğiniz ve yeteneklerinizi test edebileceğiniz bir mobil oyundur

Clumsy Scuba Diver ünlü beceri oyunu Flappy Bird'e benzer bir yapıya sahip olan ve eğlence anlamında Flappy Bird'ü aratmayan bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Clumsy Scuba Diver'da sakar bir dalgıcı yönetiyoruz. Dalgıcımız kıyıya yakın bir yerde kendi halinde dalış yaparken birden tehlikeli ve büyük bir köpekbalığı yanıbaşında beliriyor ve dalgıcımız paniğe kapılarak açıklara doğru sürükleniyor. Oyunda bizim görevimiz ise dalgıcımızı su altındaki engellerden koruyarak güvenli bir şekilde kıyıya ulaştırmak.

Clumsy Scuba Diver'da dalgıcımız su altında sürekli ilerlerken onu boruların arasından geçirmeye çalışıyoruz. Bu iş için ekrana dokunmamız yeterli. Ekrana dokunduğumuzda dalgıcımız alçalarak dalışa geçiyor. Parmağımızı kaldırdığımızda ise dalgıç yükseliyor. Oyun kolay kontrollere sahip olsa da dalgıcımızı dengede tutmak oldukça zor. Bu nedenle oyunda yakaladığınız yüksek puanlar daha değerli hale geliyor. 

Clumsy Scuba Diver sayesinde arkadaşlarınızla tatlı rekabetler yaşayabilir ve en yüksek puanlarınızı karşılaştırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Clumsy Scuba Diver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Clumsy Scuba Diver deniz altına dalıyoruz

Clumsy Scuba Diver oyunculara arkadaşlarıyla heyecan dolu bir rekabet yaşama imkanı veren eğlenceli bir mobil beceri oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Clumsy Scuba Diver'da su altına dalış yapan ve piksellerden oluşan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız yine birgün kendi halinde dalış yaparken ters bir akıntı onu derinlere doğru sürüklüyor. Bu akıntı karşısında şaşkına dönen dalgıcımız kıyıya dönmeye çalışırken bir anda kendisini aç bir köpekbalığının takip ettiğini fark ediyor. Artık dalgıcımız olabildiğince hızlı bir şekilde karaya dönmelidir. Biz oyuna bu noktada dahil olarak dalgıca yardımcı olmaya ve onu köpekbalığından kurtarmaya çalışıyoruz.

Clumsy Scuba Diver oynanış olarak Flappy Bird benzeri bir yapıya sahip. Oyunda tek yapmamız gereken dalgıcımızın karşısına çıkan boruların arasından geçmesine yardımcı olmak. Bu iş için ekrana dokunuyoruz ve dalgıcımızın su içinde alçalıp yükselmesini sağlıyoruz. Ekrana dokunarak parmağımızı basılı tuttuğumuzda dalgıcımız daha derine dalıyor, bıraktığımızda ise yükseliyor.

Clumsy Scuba Diver retro tarzda sevimli 8 bit grafiklerle donatılmış. Eğer küçük ve basit beceri oyunlarını seviyorsanız Clumsy Scuba Diver hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clumsy Bird

    Clumsy Bird, son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Flappy Bird'e benzerliğiyle dikkat çeken eğlenceli ve heyecanlı bir Android beceri oyunudur.
  • Clumsy Bird Pig

    Clumsy Bird Pig, Android cihazlarınız üzerinde popüler oyunlardan biri olan Flappy Bird yerine oynayabileceğiniz eğlenceli ve zor bir oyundur.
  • Diver Dash

    Diver Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clumsy Climber

    Tırmanma oyunları arasında en zoru
  • Purple Diver

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Clumsy Ninja APK

    Clumsy Ninja APK Android oyununda sevimli bir ninjayı eğitiyorsunuz. Sakar Ninja oyunu oynaması ücretsiz ve internetsizdir.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu