Code of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
444 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Savaşlara katılacağız.

Extreme Developers tarafından geliştirilen Code of War Android, İOS ve Windows Phone için ücretsiz olarak yayınlanmış bir aksiyon oyunudur.

Benzersiz savaş alanları ile kısa sürede oyuncuların ilgisini çeken yapım, bizleri savaşın tam ortasına götürerek gerçekçi bir aksiyon deneyimi yaşamamızı sağlıyor. 3D grafiklerin yer aldığı yapımda, gerçekçi fizik özellikleri yer alıyor.

Çok sayıda güncel silahın yer aldığı oyunda, aksiyon dolu bir çevrimiçi mücadeleye girecek ve dünyanın farklı yerlerinden oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Oyun içerisinde çok sayıda kamuflaj ve etiketler de yer alıyor. Oyuncular bu kamuflaj ve etketleri diledikleri gibi kullanabilirler.

Günlük gürevlerin yer aldığı yapımda, seviye atlamak için savaşacak ve rütbe kazanacağız. Kaliteli grafiklere ve oldukça tatmin edici içeriklere sahip olan mobil aksiyon oyunu, dinamik ve tempolu bir yapıya sahip. Farklı platformlarda ücretsiz olarak yayınlanan mobil yapım, sadece Android platformunda 500 binden fazla oyuncuya sahiptir. Toplamda oyun 1 milyondan fazla oyuncuya hitap etmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Code of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
228.4 MB DOSYA BOYUTU

FPS savaşlarına katılacağız.

Aksiyon oyunları arasında yer alan Code of War, ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

3 farklı mobil platformda yer alan Code of War, 1 milyondan fazla oyuncu sayısı ile bu alandaki en iyi oyunlardan bir tanesi olmaya aday gösteriliyor. Oldukça geniş bir içeriğe sahip olan oyun, son güncelllemesini 6 Haziran’da aldı.

3D grafiklerin, gerçekçi fizik özelliklerinin yer aldığı oyunda silah seçimi yapacak ve gerçek zamanlı olarak gerçek zamanlı oyuncular ile karşı karşıya geleceğiz. Çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunu olarak adından söz ettiren yapım, çok sayıda silahı da oyunculara sunuyor.

Oyun içerisinde çok sayıda kamuflaj ve etiket yer alıyor. Oyuncular bu kozmetik ürünleri de diledikleri gibi alabilir ve kullanabilirler. Oyunda ustalık becerilerimizi geliştirebilecek ve daha güçlü bir karaktere sahip olabileceğiz. Basit kontrollere sahip olan oyun, çok sayıda benzersiz savaş alanlarına sahip. Dinamik savaşların yer aldığı yapımda, istediğimiz savaş modunu seçebilecek ve yoğun aksiyon dolu bir yapıya giriş yapacağız. Oyun içerisinde diğer ülkelerin oyuncuları ile de sohbet edebileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Tug of war

    Zorlu yarışlara katılacağız.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • War of Legions

    Gerçek zamanlı lonca savaşlarına katılacağız.
  • Aion: Legions of War

    MMORPG dünyasında savaşacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Cars of War

    Aracımıza silah takabileceğiz.