Coffee Craze

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden lezzetli onlarca farklı kahve pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hayalinizdeki kahve dükkanını açarak birbirinden lezzetli içecekler üreteceğiniz ve müşterilerinizi memnun etmek için yeni tarifler keşfedeceğiniz Coffee Craze, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, içinizdeki girişimciye fırsat vererek eşsiz bir kahve dükkanı açmak ve yeni içecekler üreterek müşterileri memnun etmektir. Kahve molası veren ve iş stressinden kısa bir sürede olsa uzaklaşmak isteyen yüzlerce insan için birbirinden güzel kahveler ve içecekler hazırlayarak seviye atlayabilirsiniz. Ayrıca müşteri memnuniyetini sağlayarak ekstra puan toplayabilir ve yeni tariflerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelli ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

İşlerinizi büyüterek yeni şubeler açabilir ve farklı kahve türlerini menülere ekleyebilirisiniz. Müşterilerin tarzlarına uygun içecekleri servis ederek onları memnun edebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Coffee Craze’ye ücretsiz olarak ulaşabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Coffee Craze

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
313.2 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden lezzetli onlarca farklı kahve pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

İçinizdeki girişimciyi açığa çıkartarak dev bir kahve dükkanı açabileceğiniz ve dünyaca ünlü bir mekan oluşturarak sayısız müşteriye hizmet vereceğiniz Coffee Craze, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, hayalinizdeki kahve dükkanını açarak birbirinden lezzetli yüzlerce farklı içecek üretmek ve dünyaca ünlü bir işletmeci olmaktır. Müşterilerin isteklerine anında cevap vererek onları memnun edebilir ve kazancınızı artırarak yolunuza devam edebilirisiniz. Kahve molası veren yüzlerce insana hizmet vererek onlara hayatlarında içebilecekleri en lezzetli kahveleri servis etmelisiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni şubeler açabilirsiniz.

Oyunda birbirinden lezzetli onlarca farklı içecek çeşidi ve keşfedebileceğiniz birçok yeni tarif yer almaktadır. Simülasyon oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyucu kitlesi tarafından benimsenen Coffee Craze ile sizde kendi dükkanınızı açarak lezzetli kahveler pişirebilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Own Coffee Shop

    Farklı tatlarda kahveler hazırlayarak müşterileri memnun etmek için çaba sarf edeceğiniz eğlenceli bir oyundurt.
  • Kitchen Craze

    Kendi restoranınızda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cooking Craze

    Cooking Craze, pastanelerden 5 yıldızlı restoranlara her yerde çalıştığımız zaman yönetimi oyunu.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.