Coffitivity

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME

Coffitivity ile çalışmalarınıza daha rahat odaklanabilirsiniz

Coffitivity iş veya okul hayatınızda verimlilik arttırma ve odaklanma problemlerinizi çözme amacıyla Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir verimlilik uygulamasıdır.

Evimizde, ofisimizde veya okulumuzda projelerimiz, sunumlarımız veya tezlerimiz üzerinde çalışırken maruz kaldığımız birçok farklı etken dikkatimizi dağıtabilmekte ve çalışmalarımızı zamanında yetiştirememize neden olmaktadır. Bu dikkat dağıtıcı öğelerin en kuvvetlilerinden biri ise duyduğumuz seslerdir. Bilimsel araştırmalar belli bir düzene sahip olmayan ve aniden beliren seslerin odaklanmayı zorlaştırdığını kanıtlarken düzenli bir şekilde seyreden ve rahatsız edici derecede yüksek olmayan seslerin odaklanmayı kolaylaştırdığını kanıtlamaktadır.

Coffitivity bize hem etrafımızdaki düzensiz ses dalgalarından korunma hem de düzenli bir ses akışı dinleyerek odaklanmamızı kolay hale getirme imkanı sunuyor. Uygulama kahve servisi yapılan bir kafedeki sesleri ve benzeri sesleri devamlı olarak oynatabilmemize izin veriyor. Uygulamada birden fazla uygun çalışma ortamında kaydedilmiş ses akışları yer almakta ve bu akışlardan herhangi birini oynatabiliyoruz. Uygulamanın güzel yönü çalışmak için internet bağlantısı gerektirmemesi.

Coffitivity'i Android cihazınıza yükleyerek daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Coffitivity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
87.3 MB DOSYA BOYUTU

Coffitivity ile çalışma verimliliğinizi arttırabilirsiniz

Coffitivity iş hayatınızda veya okul projelerinizde ve ödevlerinizde verimlilik arttırma ve odaklanma problemlerinizi ortadan kaldırmak için iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.

Ödevlerimiz veya tezlerimiz gibi okul çalışmalarımızın yanında iş hayatımızda yapacağımız sunumlar, projeler ve benzeri çalışmalar için uygun ortamı bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Özellikle bulunduğumuz ortamdaki sesler çalışmalarımızı kritik olarak etkileyebiliyor ve dikkatimizin dağılmasını sağlayabiliyor.

İşte Coffitivity bize çalışmalarımızı yürütebilmek için uygun ortamı oluşturabilme imkanı tanıyor. Bilimsel çalışmaların gösterdiği üzere ses düzeyindeki ani çıkışlar ve düzensiz gidişat verimliliği düşürmektedir. Fakat aksi şekilde düzenli bir şekilde devam eden ve ani çıkışların yaşanmadığı ses akışları verimliliği arttırabiliyor. Coffitivity bize kahve satlan bir dükkanın ortam sesleri gibi farklı ses akışlarını sunarak kulaklığımız veya hoparlörümüz aracılığıyla bu akışları kesintisiz olarak dinleme imkanı veriyor. Böylece odaklanma problemlerimizi ortadan kaldırabiliyoruz ve verimliliğimizi arttırabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Coffitivity

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
21.9 MB DOSYA BOYUTU

Coffitivity ile çalışmalarınıza daha kolay bir şekilde odaklanabilirsiniz

Coffitivity iş ve okul hayatınızdaki çalışmalarınıza daha kolay odaklanmanızı sağlayacak olan, Mac bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir verimlilik arttırma yazılımıdır.

İş hayatımızda kullanacağımız bir sunumu hazırlarken, projeler üzerinde çalışırken veya okulda sunacağımız tezi veya ödevleri hazırlarken uygun ortamı yakalamak her zaman mümkün olmayabiliyor. Özellikle dışarıdan gelen yüksek sesler veya aniden ortaya çıkan sesler çalışma huzurumuzu bozarak dikkatimizin dağılmasına, çalışmamızın üzerine odaklanamamıza neden oluyor.

Bilimsel araştırmaların gösterdiği üzere düzenli bir akışa sahip olan ve ani yükselmelerin yaşanmadığı sesler odaklanma ve çalışma üzerinde pozitif etki yaratabiliyor. Eğer etrafınızda yüksek gürültü varsa veya sesler aniden yükselip alçalıyorsa Coffitivity aracılığıyla çalışma ortamınıza odaklanmanıza yardımcı olacak şekilde düzenleyebilirsiniz.

Coffitivity kahve satılan bir dükkandaki sesler gibi düzenli bir yapıya sahip farklı ses akışlarını Mac bilgisayarınıza taşıyor. Bu faydalı yazılım aracılığıyla kulaklığınız veya hoparlörünüz aracılığıyla yazılımın sunduğu düzenli ses akışlarını dinleyebilir ve dikkatinizin dağılmasını engelleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Coffitivity

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME

Coffitivity ile daha verimli bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz

Coffitivity kullanıcılara çalışma verimliliğini arttırma olanağı sağlayan ve uygun bir çalışma ortamı yaratan bir verimlilik arttırma uygulamasıdır.

İş veya okul hayatımızda çoğu zaman farklı projeler ve ödevleri yapmak durumundayız. Bu çalışmaları tamamlayabilmek için bize belli bir süre verilmekte. Bu süre içerisinde yaptığımız işi ve ödevi yetiştirebilmek için elimizden geleni yapmamız gerekbiliyor. Bu nedenle çalıştığımız ortam önemli bir faktör haline geliyor.

Uygun olmayan bir çalışma ortamı verimliliğimizin düşmesine ve yaptığımız işin veya ödevin aksamasına neden olabiliyor. Çalışma ortamımızı elverişsiz kılan en büyük faktörlerden biri ise ortamdaki araba kornası, kapı zili, alarmlar, televizyon sesleri ve bağırışmalar gibi aniden yükselen ve alçalan sesler. İşte Coffitivity size bu gibi durumlar için pratik bir çözüm sunan ve internet tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz bir internet servisi.

Coffitivity bize düzenli bir yapıya sahip ve keskin yükselmelerin ve alçalmaların yaşanmadığı ses akışları sunuyor. Bu sayede kulaklıklarımızı takarak ortamdaki gürültüleri duymadan işimize veya ödevimize odaklanabiliyor ve çalışmamızı daha kısa sürede tamamlayabiliyoruz.

Coffitivity'de bir kafede veya restoranda duyabileceğiniz sesler gibi farklı ses akışları yer almakta. Uygulamadan yararlanmak için tek yapmanız gereken siteyi açmak ve kulaklıklarınızı takmak.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WPS Office Lite APK

    WPS Office Lite, Android için ücretsiz ofis uygulaması. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF bir arada!
  • Noisli

    Rahatlamanıza yardımcı olan bir uygulama
  • Swipes

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yapılacaklar listesi uygulamasıdır.
  • Microsoft OneNote

    OneNote ile hatırlatma listeleri yapabilir, gezilerinizi planlayabilir, iş listeleri hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • Nimbus Note

    Nimbus Note, Android cihazlarınız üzerinde kolayca not alarak daha sonra ister Android cihazlarınızdan istersenizde farklı cihazlar üzerinden notlarınızı okuyabileceğiniz başarılı bir not alma uygulaması.
  • Polaris Office

    Polaris Office, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde döküman, tablo, sunum ve PDF dosyalarını açıp düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir Android ofis uygulamasıdır.
  • ONLYOFFICE

    ONLYOFFICE, dokümanlar, elektronik tablolar, sunumları tek bir uygulamada toplayan ücretsiz ofis paketi.
  • Drive APK

    Google Drive APK Android telefonlarda en iyi bulut depolama uygulamasıdır. Google Drive ile dosyalarınızı güvenle depolayıp dilediğiniz cihazdan erişebilirsiniz.