Cog!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Cog!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunu olan Cog! ile reflekslerinizi test edebiliyor ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabiliyorsunuz. Farklı mekaniklere sahip olan oyunda işiniz oldukça zor.

Zor bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Cog!'da küçük bir topu ilerletmeye çalışıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Oyunu ister dikey isterseniz de yatay şekilde oynayabiliyor ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. Farklı mekaniklere sahip bir oyun olarak dikkat çeken Cog!'un oynanışı oldukça basittir. Gayet basit bir tasarımı ve oynanışı bulunan oyunu metroda, otobüste ya da arabada zevkle oynayabilirsiniz. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunun tasarımı da oldukça şık görünüyor. Dinlendirici müzikleri ve şık tasarımıyla Cog! mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Ayrıca oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Dünya çapında bir liderlik tablosuna sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Bağımlılık yapıcı etkisi bulunan bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Cog! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cog!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
55.6 MB DOSYA BOYUTU

Cog!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Cog!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda çarkların içerisinde ilerliyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Zorlu bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çeken Cog!, farklı mekanikleri ve basit kontrolleriyle oldukça ilgi çekici bir oyundur. Oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyor ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. Oyunda küçük bir topu ilerletmeye çalışıyor ve engellere takılmadan ilerliyorsunuz. Reflekslerinizi test edebileceğiniz bir oyun olan Cog!'u mutlaka denemelisiniz. Dinlendirici müzilkleri ve şık tasarımıyla Cog! oldukça dikkat çekiyor. Bağımlılık yapıcı bir kurgusu bulunan Cog!'u sakın kaçırmayın. Ayrıca oyunda zorlu görevlerin de üstesinden gelmeye çalışıyor ve sonsuz bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Bu nedenle zevkli ve eğlenceli bir oyundur. Bu tarz oyunları seven biriyseniz bu oyun tam size göre.

Cog! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!