Collezione

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz Collezione uygulamasıyla istediğiniz her yerden kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz Collezione uygulamasıyla istediğiniz her yerden kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Collezione’un resmi uygulaması ile mağaza gezme zahmetinden kurtularak, tüm ürünlere birkaç tıkla ulaşabilmeniz mümkün. Detaylı ürün sayfalarına ulaşabileceğiniz ve ürün fotoğraflarını yakından inceleyebileceğiniz uygulamaya, Facebook ve Google hesaplarınız ile hızlı bir şekilde de giriş yapabiliyorsunuz. Beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek saniyeler içinde alışverişinizi tamamlayabileceğiniz uygulamada, çeşitli kampanyalar ve indirim kuponlarınızdan da yararlanabiliyorsunuz.

Stokta bulunmayan ürünler stoklara girdiğinde haberdar olmanızı da sağlayan Collezione uygulamasında kategorileri inceleyebilir, arama yapabilir, filtreleme yapabilir ve öne çıkan ürünleri görüntüleyebilirsiniz. Online alışverişinizi birkaç tıkla saniyeler içerisinde gerçekleştirmenizi sağlayan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Collezione

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Collezione uygulaması bulunduğunuz her yerden online alışveriş yapabilmenizde kolaylık sağlıyor.

Collezione uygulaması iOS işletim sistemli cihazlarınızı kullanarak bulunduğunuz her yerden online alışveriş yapabilmenizde kolaylık sağlıyor.

Ünlü giyim markası Collezione’un resmi uygulaması, binlerce ürünü akıllı telefonlarınızdan sizlere sunuyor. Tişört, pantolon, şort, kazak, mont, yelek, ceket, ayakkabı ve daha birçok ürün kategorisinde sunulan binlerce ürünü detaylı fotoğrafları ve açıklamalarıyla inceleyebileceğiniz uygulama, zevkinize uygun ürünü bulabilmeniz için filtreleme seçenekleri de sunuyor.

Satın almak istediğiniz ürünü inceledikten sonra kolayca sepetinize ekleyebileceğiniz, çeşitli indirim kodları ve hediye çeklerinden de faydalanabileceğiniz Collezione uygulamasında siparişlerinizi de takip edebiliyorsunuz. Eğer siz de hiç yorulmadan ve sıkılmadan kıyafet alışverişi yapmak istiyorsanız, Collezione uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri:

  • 3D Touch hızlı açılış menüsü,
  • Detaylı ürün sayfaları,
  • Facebook ve Google ile giriş yapma,
  • Sipariş takibi,
  • Mobile özel indirimler,
  • Hediye çeki ve kupon kullanabilme
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.