Coloround

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Coloround, daireyi döndürerek renkli topları yakalamaya çalıştığınız beceri gerektiren bir Android oyunu.

Coloround, basit görsellere ve oynanışa sahip olmasına rağmen kısa sürede bağımlılık yaratan ilginç beceri oyunlarından biri. Android’de ücretsiz olarak karşımıza çıkan oyunda bizim isteğimizle dönen renkli bir daire ve ekranın farklı noktalarından çıkan renkli toplar var. Amacımız aynı renkli top ve daireyi bir araya getirmek.

Android telefon ve tabletimize ücretsiz olarak indirebildiğimiz ufak boyutlu beceri oyununda bölüm bölüm ilerliyoruz. İlk bölümde dairemiz sadece iki renkten oluşuyor ve daireye gelen toplarımızı aynı hız ve güzergahta gidiyor. Birkaç bölüm sonra çok basit dediğimiz oyun insanı çıldırtmaya başlıyor. Dairenin rengarenk olması yetmiyormuş gibi birkaç topu aynı anda yakalamamız gerekiyor ve toplar aniden kafalarına göre yön değiştiriyorlar.

Oyunun kontrol sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere son derece basit. Toplar farklı noktalardan daireye otomatik olarak geldiğinden biz sadece birkaç parçadan oluşan daireyi kontrol ediyoruz. Dairemizi döndürmek için ekran yatay konumda kaydırma hareketini kullanıyoruz ki alıştırma bölümünde bu gösteriliyor.

Şu ana kadar oynadığım en değişik renkli top eşleştirme oyunu olan Coloround, ücretsiz olarak geliyor lakin oyun ortasında olmasa da menülerde reklamlar bizleri karşılıyor.

Erkan Calp

Coloround

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Coloround, iOS cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz refleks geliştirme ve hız oyunu.

Coloround, iPhone ve iPad’inizde boş zamanlarımızı geçirmek, yolda giderken oyalanmak için oynayabileceğiniz türde bir beceri oyunu ve tamamen ücretsiz olmasının dışında oldukça ufak boyutlu.

iOS cihazınızda kafa yormadan zaman geçirmek adına oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız yüksek dozda beceri gerektiren bu oyunu şiddetle tavsiye ederim. Oyunda bizim hareketimizle dönen birkaç parçadan oluşan bir daire ve de daireye denk getirmemiz gereken toplar bulunmakta. Amacımız farklı noktalardan çıkan topların rengine bakarak dairenin ilgili parçasına düşmesini sağlamak. Bunu başarmak ilk bölümlerde son derece basit. Birkaç bölüm geçtikten sonra oyunun göründüğü zorlukta olmadığını kolaylıkla anlıyorsunuz. Başlarda aynı hızda ve yönde gelen toplar yerini aniden açı değiştiren ve aynı anda farklı yerden çıkan toplara bırakıyor.

Oyunu zevkli kılan şey kontrollerin basit ilerlemenin zor olması. Topları daireye denk getirmek için parmağınızı yatay konumda sağa ve sola kaydırmanız yeterli olsa da topların gelişi sizi zor duruma sokuyor. İlerlemenin altın kuralı ise dairenin kontrolünü tam anlamıyla alabilmek ve renkli topları çok önceden fark edebilmek. Odaklanma ve hız konusunda iyiyseniz kolaylıkla ilerleme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Coloround

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
6.44 MB DOSYA BOYUTU

Coloround, parçalı daireyi döndürüp renkli topları yakalamanız gereken bir beceri oyunu.

Coloround, ilk oynaşınızda zorluğunu hissetmeyeceğiniz sonrasında parmaklarınızın birbirine geçeceği, kafanızın karışacağı bölümlerle karşılaşacağınız zaman öldürmek için birebir bir Windows Phone oyunu.

Windows Phone platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan Coloround, oynanış itibarıyla şu ana kadarki en zor renkli top eşleştirme oyunu diyebilirim. Bölüm bölüm ilerlediğiniz oyunda amacınız renkli parçalardan oluşun daireyi döndürerek ekranın farklı yerlerinden çıkan renkli topları yakalamak. Bunu yapmak alıştırma bölümünden sonraki birkaç bölümde oldukça kolay. Sadece yatay olarak parmağınızı sağ ve sola sürüklemeniz yeterli oluyor. Lakin biraz ilerleyince Coloround’ın çocukların rahatlıkla oynayabileceği türde bir oyun olmadığını anlıyorsunuz. İlk başlarda yavaş ve doğrudan gelen toplar yerine aniden hızlanabilen ve yön alan toplarla karşılaşıyorsunuz. Tek parmak hareketinizle kolaylıkla oynadığınız oyunda parmaklarınız dolanmaya başlıyor.

Oyunda zorluk düzeyini ayarlayamıyorsunuz. İlk bölümde oynanış öğretiliyor ve tamamlamadan es geçemiyorsunuz. Alıştırma aşamasını hızlıca tamamladıktan sonra çok basitten başlıyorsunuz. İlk bölümler oyundan soğutacak basitlikte iken ilerleyen bölümler çıldırtacak derece zor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur