Colour Quad

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Topun rengine dikkat edin!

Colour Quad, sabır, dikkat, refleks üçlüsünü bir arada isteyen zorlu bir Android oyunu. Oyunun geliştiricisine göre 74 puan üzerine çıkmayı başarırsanız başarılı sayılıyorsunuz. Renk eşleştirmeye dayalı süper eğlenceli bir bulmaca oyunu bizlerle.

Basit görselli çıldırtırıcı derecede zor refleks oyunlarına ayrı bir ilginiz varsa Colour Quad’ı kesinlikle oynamalısınız. Oyunda merkez noktada bulunan renkli bir topu kontrol ediyorsunuz. Puan almak için yapmanız gereken şey oldukça basit; Gelen topun rengi ile büyük topun rengini eşleştirmek. Hangi noktadan ne kadar hızla geleceği belli olmayan tek renk topları ortada bulunan topla bütünleştirmek içinse çemberin ilgili yerine dokunmanız yeterli oluyor. Başlangıçta renk değişimi için yeterli vaktiniz var ancak oyun ilerledikçe toplar hızlandığından renkleri tutturmak zorlaşıyor. Bu noktada ne kadar dikkatli ve parmaklarınızın hızlı olduğunu gösteriyorsunuz.

Erkan Calp

Colour Quad

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
50.3 MB DOSYA BOYUTU

Hızlı düşünüp seri olmalısınız.

Colour Quad, refleksleri test eden basit görselli mobil oyunlardan biri. Tek dokunuş kontrol sistemiyle hem iPhone hem de iPad’de rahat, keyifli oynanış sunan bulmaca oyunu, renk eşleştirmeye dayanıyor. Gittikçe hızlanan dolayısıyla zorlaşan oyunda 74 puanı geçmek büyük bir başarı.

Oyunu açtığınızda karşınıza siyah arka plan üzerine konumlandırılmış dört renkten oluşan bir top çıkıyor. Kırmızı, yeşil, mavi, ve kahverengini bir arada barındıran renkli topu kontrolünüz altına alarak tek renge büründürmeye çalışıyorsunuz. Ekranın tahmin edemeyeceğiniz noktalarından çıkan tek renk toplar, kontrolünüzde olan topun rengiyle eşleşmeli. Küçük toplar büyük topa değmeden büyük topun rengini ayarlamanız gerekiyor. Oyunun başında ufak toplar çok yavaş geldiğinden sorun yok lakin puan aldıkça topların da hızlanmasıyla birlikte merkezdeki topun rengini ayarlamak zorlaşıyor. Bu aşamaya geldiğinizde refleksleriniz ön plana çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Popsicle Sticks Puzzle

    Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Shoot Bubble - Fruit Splash

    Sevimli kediyle meyve kabarcıklarını patlatın.
  • Cage Away

    Cage Away, refleks ve dikkati ölçen renk eşleştirme temelli bulmaca oyunu.
  • DJ Jelly

    DJ Jelly, jöleleri vurarak ilerlediğiniz renk eşleştirme oyunu.
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!