Combo Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Combo Clash, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon dolu rpg oyunu.

Combo Clash, fantastik dünyanın kapılarını aralayan süper kahramanlardan oluşan ordumuzu kurup yaratıklarla mücadele ettiğimiz aksiyon yüklü bir rol yapma oyunu ve Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş. Japon çizgi filmlerini anımsatan görsel çizgileriyle dikkat çeken oyunda ister tek başımıza istersek te dünya genelinde oyuncularla bir araya gelip savaşabiliyoruz.

Geliştiricinin dediği kadar olmasa da göze hoş gelen görseller sunan yapımda birbirinden yetenekli, savaşmak için doğmuş kahramanları kontrol ediyoruz. Oyundaki ilk görevimizde direkt yaratıklarla karşı karşıya geliyoruz. Tabii ki eğitim bölümü olduğundan yaratıklar devasa görünse de fazla güçlü değiller. Tüm kahramanlarımızla eş zamanlı üzerlerine saldırarak kısa zamanda kahramanlarımızın gücünü ve onları nasıl kontrol edeceğimizi gösteren eğitim aşamasını tamamlıyoruz. Bu noktadan sonra farklı mekanlarda bulunarak ekip arkadaşlarımızla birlikte yolumuza çıkan her türlü kötü canlıyı ezerek verilen görevleri, istenen sürede tamamlayarak ilerliyoruz.

Teke tek karşılaşmalarında da olduğu oyunun asıl olayı kombolar. Oyun alanında karakterlerin yanında beliren saldırı butonlarına ardı ardına basarak kahramanlarımızı coşturabiliyor, karakter değişimi yaparak renk cümbüşü yaratabiliyoruz. Dövüşler gerçekten zevk veriyor ve fazla kaptırıp saatlerinizi harcayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Combo Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Combo Clash, anime stili görselleriyle dikkat çeken aksiyon rpg oyunu.

Combo Clash, anime stili detaylı ve yüksek kalitede grafikleriyle dikkat çeken aksiyon rpg oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye sunulan oyunda her biri farklı yeteneğe sahip kahramanları yönetiyoruz. Amacımız dünyayı sarmaya çalışan kötülüğü durdurmak.

iPhone ile de uyumlu olan ancak iPad’de oynanması gerektiğini düşündüğüm aksiyon rpg oyununda harita üzerinden görevleri istenen sürede tamamlayarak ilerliyoruz. Daha ilk görevimizde yaratıkların karşısına çıkıyoruz. Elbette ilk görev oyuna ısındırma amaçlı hazırlandığından yaratıkların saldırı gücü fazla etkili değil. Biz de sayıca fazla olduğumuzdan oyunun en can alıcı noktası olan kombo sistemini öğreten eğitim bölümü çabuk bitiyor.

Yaratıklarla savaşmak için doğmuş kahramanları kontrol ettiğimiz oyunda her bir karakter benzersiz yeteneklerle donatılmış ve hepsinin zayıf olduğu, öne çıktığı noktası farklı. Karakter seçiminin önemli olduğu bir yapım da diyebiliriz. Ancak hangi karakteri seçerseniz seçin yaratıklarla savaşırken oldukça keyif alıyorsunuz. Bu keyfi yaşatan kombo sistemi. Ardı ardına bastığınız butonlardan parmağınızı çekmenizle beraber ekran ışıl ışıl oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinite Combo

    Infinite Combo, birbirinden farklı karakterler ile birlikte nefes kesici dövüşler yapabileceğiniz bir mobil oyundur.
  • Combo Queen

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Combo Critters

    Yüzlerce farklı yaratık toplayarak yeni gezegenler keşfedebileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Clash of Lords 2

    Clash of Clans'a benzerliğiyle dikkat çeken Clash of Lords 2 aksiyon dolu yapısıyla dikkat çekmeyi başarıyor.
  • Clash of Crime Mad San Andreas

    Clash of Crime Mad San Andreas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Clash of Egyptian Archers

    Clash of Egyptian Archers, ücretsiz olarak sunulan ve oyunseverleri Antik Mısır'a götüren bir aksiyon oyunu.
  • Clash of Puppets

    Clash of Puppets, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
  • Immortal Clash

    Gerçek zamanlı aksiyon RPG'si olan Immortal Clash, geniş ve açık dünyasında siz oyuncuları bekliyor.