Conceptis Hashi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Hiç tatmadığınız bir bulmaca çeşidi.

Conceptis Hashi oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Hashi Japonya'da icat edilen bağımlılık yapıcı bir bulmaca oyunu. Çözmek için hiçbir matematik gerektirmeyen sadece mantığa dayalı ilginç bir bulmaca çeşididir. Her yaştan insanın oynayabileceği ve yeteneklerini gösterebileceği eğlenceli bir platforma hoşgeldiniz.  

Oyun basit gibi görünse de bir çok kuralı vardır. Hücreler 1'den 8'e kadar numaralardan oluşur; bunlar adalardır. Geriye kalan hücreler boştur. Amaç, adaları tek bir grup olacak şekilde birbirleri ile birleştirmektir. Köprüler aşağıdaki kriterli içermelidir : Bir ada ile başlamalı ve bitmelidir, düz bir bağlantı çizgisi; diğer köprü ve adaları kesmemelidir; dik olarak ilerleyebilir; 2 köprü en fazla bir ada çiftçi ile bağlanabilir; ve adalar arasındaki köprü sayısı, hücre üzerindeki sayı ile ilişkilidir. 

Birçok farklı oyun seçeneği bulunan oyunda amatörler için kolay seviye, ustalaşmış kişiler için ise zor seviyeleri bulunmakta. Mantığı geliştiren ve bilişsel becerileri artıran harika bir beyin egzersizi oyunu. Oyunseverlerin de beğenisini kazanmış hem eğlendiren hem de geliştiren güzel bir oyun. Siz de bu eğlenceye ortak olmak istiyorsanız oyun indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Conceptis Hashi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Hiç tatmadığınız bir bulmaca çeşidi.

Conceptis Hashi oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Hashi Japonya'da icat edilen bağımlılık yapıcı bir bulmaca oyunu. Çözmek için hiçbir matematik gerektirmeyen sadece mantığa dayalı ilginç bir bulmaca çeşididir. Her yaştan insanın oynayabileceği ve yeteneklerini gösterebileceği eğlenceli bir platformdasınız.

Oyun basit gibi görünsede bir çok kuralı vardır. Hücreler 1'den 8'e kadar numaralardan oluşur; bunlar adalardır. Geriye kalan hücreler boştur. Amaç, adaları tek bir grup olacak şekilde birbirleri ile birleştirmektir. Köprüler aşağıdaki kriterli içermelidir : Bir ada ile başlamalı ve bitmelidir, düz bir bağlantı çizgisi; diğer köprü ve adaları kesmemelidir; dik olarak ilerleyebilir; 2 köprü en fazla bir ada çiftçi ile bağlanabilir; ve adalar arasındaki köprü sayısı, hücre üzerindeki sayı ile ilişkilidir. 

Birçok farklı oyun seçeneği bulunan oyunda amatörler için kolay seviye, ustalaşmış kişiler için ise zor seviyeleri bulunmakta. Hatta kolay seviye de kendi içinde bölümlere ayrılıyor. Mantığı geliştiren ve bilişsel becerileri artıran harika bir beyin egzersizi oyunu. Oyunseverlerin de beğenisini kazanmış hem eğlendiren hem de geliştiren güzel bir oyun. Siz de bu eğlenceye ortak olmak istiyorsanız oyun indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Conceptis Link-a-Pix

    Oyunun tadını pixel pixel çıkarın.
  • Conceptis Sudoku

    Klasik Sudoku' dan sıkılanlara...
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.