Connect the Pops!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Connect the Pops!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Sayılarla arası iyi olan herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda sayıları birleştirerek büyük sayılara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Son derece zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Connect the Pops!, zorlu bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. kabarcıklar içerisindeki sayıları yan yana getirerek birleştirip daha büyük sayılara ulaşmaya çalıştığınız oyunda son derece zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Güzel bir strateji belirlemeniz gereken oyunda zorlu seviyeleri de tamamlamanız gerekiyor. Yüksek sayılara ulaştıkça daha da zorlaşan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Ayrıca 3 farklı özel güçe de sahip olduğunuz oyunda başınız sıkıştığı anda yardım alabiliyorsunuz. Basit oynanışı ve renkli grafikleriyle Connect the Pops! sizleri bekliyor.

Connect the Pops! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Connect the Pops!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu

Connect the Pops!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu seviyeleri tamamlamanız gereken oyunda büyük sayılara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Kabarcıklar içerisindeki sayıları birleştirerek puanlar kazanmaya çalıştığınız bir oyun olan Connect the Pops!, beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir mobil oyundur. Birbirinden zorlu bölümleri ve eşsiz deneyimiyle ön plana çıkan oyunda renkli sayıları birleştirerek ilerliyorsunuz. Güzel bir strateji ile oynamanız gereken oyunda dikkatli de olmanız gerekiyor. Sayılarla oynamayı seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda 3 farklı özel güç de yer alıyor. Böylece başınız sıkıştığı anlarda yardım alabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Connect the Pops!, sizleri bekliyor.

Connect the Pops! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 248: Connect Dots, Pops and Numbers

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Pair Pops

    Pair Pops İndir (Android Oyunu): Yerli mobil oyun geliştiricisi Tiramisu'dan bulmaca oyunu
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Cell Connect

    Cell Connect, sayılı hücreleri eşleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • Connect 10

    Connect 10, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Bloxorz: Roll the Block

    Keyifli anlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.