Connect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
601 TOPLAM İNDİRME

Connect uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan dostlarınızın yerlerini görebilir ve onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Connect uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin mobil cihazlarını kullanarak dostlarıyla çok daha kolay bir şekilde iletişime geçebilecekleri konum tabanlı bir sosyal ağ olarak karşımıza çıktı. Hem bir ağ gibi iletişim imkanları sunması hem de konum bazlı olduğu için dostlarınızla ortak bir şekilde yapmak istediğiniz etkinlikler konusunda destek sunması onu oldukça etkili bir hale getiriyor. Ücretsiz olarak sunulan ve kullanımı kolay bir arayüzle birlikte gelen Connect'in iOS platformunda da bir eşi bulunuyor ve böylece neredeyse tüm arkadaşlarınızı içerisinde bulabileceğiniz düşünüyorum.

Uygulamayı kullanmaya başladığınızda direkt olarak çevrenizde bulunan arkadaşlarınızı harita üzerinde görebiliyorsunuz ve uygulama sosyal ağ veya e-posta hesaplarınızdaki kontak bilgilerinden faydalanarak arkadaş ekleme işlemlerini hızlıca gerçekleştirebiliyor. Kimin hangi şehirde yaşadığı ve son zamanlarda neler yaptığı konusunda destek sunan uygulama, dilerseniz diğer sosyal ağlarda hangi işlemleri gerçekleştirdiklerini de size bildiriyor.

Eğer onlarla iletişime geçmek isterseniz hemen mesaj gönderme, arama ve e-posta gönderme seçeneklerinden faydalanarak uygulamalar arasında geçiş yapmaya çalışmadan erişim gerçekleştirmek de mümkün oluyor. Grup sohbetleri ve gerçek zamanlı konum paylaşımı özellikleri ise özellikle buluşmalar yapmak isteyenlerin işini görecektir.

Çeşitli kriterlere göre kişi arama seçeneklerinin de Connect'te yer alması, yeniden bulmak istediğiniz kişilere erişebilmeniz için gerekli desteği sunuyor. Ancak uygulamanın çalışması esnasında GPS verilerinden devamlı olarak faydalanılmasının cihazınızın batarya tüketimi üzerinde negatif bir etkisi olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.

Yiğit Ekim Demir

Connect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Connect uygulaması ile arkadaşlarınızın nerede olduğunu kolayca görebiliyor ve onlarla hemen iletişime geçebiliyorsunuz.

Connect uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir konum tabanlı iletişim uygulaması olarak karşımıza çıkıyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Uygulama devamlı olarak sizin bulunduğunuz ve arkadaşlarınızın bulunduğu konumları belirliyor ve böylece onlarla çok daha kolay bir şekilde gerçek dünyada iletişimde kalabiliyorsunuz.

Zira çok kolay kullanılır bir şekilde hazırlanmış olan arayüzü sayesinde arkadaşlarınızın her zaman nerelerde olduğunu sorunsuzca tespit edebiliyorsunuz. Uygulamanın temel özelliklerini kısaca listelemek gerekirse;

  • Fotoğraflı check-in yapma özelliği
  • Yakınınızdaki arkadaşlarınız için bildirimler
  • Şehre gelen arkadaşlarınızı öğrenme
  • Geniş kapsamlı arama olanakları
  • Tüm arkadaşlarınızın yaşadıkları yerleri görme

Uygulamayı kullanırken kendi gerçekleştirdiğiniz check-in'ler ve arkadaşlarınızın check-in'leri ortak bir harita üzerinde görünüyor ve herkesin hangi şehirlerde yaşadığını hemen görebiliyorsunuz. Bir bağlantının üzerine tıkladığınızda o kişiye mesaj gönderme, arama yapma ve e-posta gönderme gibi seçenekler de yer alıyor ve böylece uygulamadan çıkmadan hemen dostlarınızla iletişime geçebiliyorsunuz.

Şehir dışında ya da yurt dışında yaşayan dostlarınızla her zaman iletişimde kalmak ve yakınınıza geldiklerinde haberdar olmak istiyorsanız denemeniz gereken uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulamanın sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışması onu tercih edilebilir konum tabanlı uygulamalar arasına sokuyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Valkyrie Connect

    Valkyrie Connect, sınıflara ayrılmış kahramanlarla yaratıklara karşı savaştığınız rpg oyunu.
  • Cell Connect

    Cell Connect, sayılı hücreleri eşleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • OpenVPN Connect

    OpenVPN Connect, Android platformu üzerinde güvenle kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz VPN servislerinden bir tanesi.
  • Total Connect Comfort

    Total Connect Comfort uygulaması internet üzerinden evinizin ısısını kontrol etmenize imkan sağlıyor.
  • Adobe Connect

    Adobe Connect APK ile Android ve iOS cihazınızda toplu seminerlere katılabilirsiniz.
  • Arçelik Connect

    Arçelik Connect uygulaması evinizdeki veya ofisinizdeki klimaları uzaktan kontrol edebilmenizi sağlıyor.
  • Connect 10

    Connect 10, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Connect Free WiFi Internet

    Connect Free WiFi Internet uygulaması ile ücretsiz Wi-Fi noktalarını bulabiliyorsunuz.