Construction Simulator 2

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,360 TOPLAM İNDİRME

Construction Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Construction Simulator 2 eğer kepçe ve dozer gibi farklı ağır iş makinalarını kullanmak isterseniz oynamaktan keyif olabileceğiniz bir inşaat simülasyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Construction Simulator 2'de bize kendi inşaat firmamızın başına geçme imkanı veriliyor. Oyunda kontratlar alarak Amerika üzerinde farklı binaları ve yapıları inşa etmeye çalışıyoruz. Kimi zaman gökdelenler inşa ederken, kimi zaman da asfalt dökerek yol yapabiliyoruz.

Construction Simulator 2 mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en gerçekçi inşaat simülasyonu oyunlarından bir tanesi. Oyunda bize Caterpillar, Liebherr, Palfinger, Bell, STILL ve ATLAS markaları tarafından üretilmiş gerçek inşaat aracı modellerini kullanma imkanı veriliyor. Kullanacağımız araçlar arasında vinçler, beton kamyonları, kepçeler, dozerler ve silindirler gibi araçlar yer alıyor.

Construction Simulator 2'de kontratları ve inşaatları tamamladıkça firmamızı geliştirebiliyor, yeni kontratlar alarak şehri keşfedebiliyoruz. Ayrıca yeni araçların da kilidini açabiliyoruz. Oyunda toplamda 36 araç, 60'tan fazla inşaat kontratı, yol yapım ve tamir işleri yer almakta.

Can Erdil Şentürk

Construction Simulator 2

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
540 TOPLAM İNDİRME
1.38 GB DOSYA BOYUTU

Construction Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir işaat simülasyonudur

Construction Simulator 2 oyunculara görkemli yapılar inşa etme imkanı veren bir mobil simülasyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir inşaat simülasyonu olan Construction Simulator 2, gerçekçilik temel alınarak geliştirilmiş bir inşaat oyunu. Bu nedenle oyunda gerçek markalar tarafından üretilmiş gerçek inşaat araçlarına yer veriliyor. Caterpillar, Liebherr, Palfinger, Bell, STILL ve ATLAS markalarının üretmiş olduğu gerçek araç modelleri Construction Simulator 2 içinde kullanılabiliyor. İnşaatların ihtiyaçlarına göre bu araçlardan uygun olanını seçiyor ve oyuna başlıyoruz.

Construction Simulator 2'de kendi inşaat firmamızın başına geçiyoruz ve kontratlara bağlı olarak projeleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bu kontratlarda kimi zaman gökdelenler inşa ederken kimi zaman da yol yapabiliyor ve yol tamir edebiliyoruz. Dev vinçler, kepçe, kamyon, dozer ve silindir gibi araçlar kullanabileceğimiz araçlar arasında.

Construction Simulator 2'de inşaatları tamamlayarak para kazanıyor, firmamızı geliştiriyor ve yeni araçlar satın alıyoruz. 36 araç seçeneği ve 60'tan fazla kontrat oyunda bizi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Construction Simulator PRO 17

    Construction Simulator PRO 17 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Construction Simulator 2014

    Construction Simulator 2014 inşaat ve iş makinelerini kontrol ettiğimiz eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • City Construction Simulator 3D

    City Construction Simulator 3D simülasyon türü oyunlardan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken ypaımlar arasında yer alıyor.
  • Construction Simulator 3 Lite

    Yaptığınız inşaatlarda ustalığınızı gösterin.
  • Construction City 2

    Construction City 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz inşaat oyunu.
  • Bridge Construction Sim 2

    Köprüler yapacağız.
  • Heavy Machines & Construction APK

    Heavy Machines & Construction APK iş makinalarıyla keyifli anların yaşandığı bir simülasyon oyunudur.
  • City Construction Road Builder

    City Construction Road Builder, iş makinelerini kullanarak zift döküp yol yapacağınız eğlenceli bir Android simülasyon oyunu.