Cooking Academy - Restaurant Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Cooking Academy - Restauran Royale tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir yemek yapma ve restoran işletme oyunudur.

Cooking Academy – Restaurant Royale tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir oyundur. Ailenin tüm bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek türden bir oyun olan Cooking Academy – Restaurant Royale’de güzel yemekler pişirmemiz gerekiyor.

Oyunda pek çok mini-oyun bulunuyor. Çizburger, suşi, lezzetli patatesler ve iyi pişmiş et yemekleri yapabileceğimiz yemekler arasında yer alıyor. Toplamda 60 farklı yemeği içeren oyunda çok sayıda malzeme var. Bunları en iyi şekilde pişirerek lezzetli yemekler yapmalıyız. Elbette lezzetli yemekler yapmak işin tamamı değil.

Restoranımızı iyi bir şekilde dekore ederek müşteri çekmemiz gerekiyor. 100’den fazla dekorasyon ürünü ile restoranımızı dilediğimiz gibi düzenleyebiliriz. Rahat sandalyeler, dekoratif masalar, renkli vazolar ve dahası sizleri bekliyor. Bunlara uygun konsept yaratma şansına da sahipsiniz. Amerikan, Asya ve Meksika temalı restoranlar yapma şansına sahipsiniz.

Cooking Academy – Restaurant Royale yemek yapmaktan hoşlanan ve bunu dijital ortamda da tecrübe etmek isteyen oyunseverleri çekecek türden bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Cafe Panic: Cooking Restaurant

    Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • 99 Bricks Wizard Academy

    99 Bricks Wizard Academy ilginç bir beceri oyunudur
  • Cooking Dash 2016

    Cooking Dash 2016, restoran işletme oyunları kategorisinde yer alan keyifli bir yapım.
  • Zombie Royale

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Funky Restaurant

    Restaurant zinciri kurmaya hazır mısın?
  • Dr. Panda Restaurant Asia

    Dr. Panda Restaurant Asia, çocukların iPhone/iPad'de oynayabilecekleri yemek yapma oyunu.
  • Little Panda Restaurant

    Little Panda Restaurant, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yemek yapma oyunudur.