Cool Goal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
464 TOPLAM İNDİRME

Topunu nişanla, vur ve şutunu kaleyle buluştur.

Topu ağlarla buluşturmadan önce rakip takımı vurmadığından emin ol. Cool Goal ile tanış: nişan alma, vurma ve mantık becerilerini sınayan futbol oyunu. 

Görevin, her seferinde mükemmel golü atmak. Bunu yapmak için sen ve kale arasına girmek için ellerinden gelen her şeyi yapacak olan sayısız rakip oyuncuyu atlattığından emin olman gerekecek. Top becerilerinin yanı sıra beyin gücünü de sınayan yeni nesil bir futbol oyununu deneyimle.

Top oyununu geliştirip futbol sanatında ustalaşırken sonsuza yakın oyun deneyiminde sayısız bulmacayı keşfet. Topuna bir futbol süperstarı gibi sihirli biçimde falso vermene olanak sağlayan falsolu top özelliği gibi heyecan verici işleyişe kucak aç. Ayrıca, mükemmel bir gol attığında topunun alev almasını izle. Bu futbol oyununun ne kadar çılgınlaşabileceğine inanamayacaksın!

Ömer Dursun

Cool Goal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Topu nişanla, vur ve şutunu kaleyle buluştur.

Topu ağlarla buluşturmadan önce rakip takımı vurmadığından emin ol. Cool Goal ile tanış: nişan alma, vurma ve mantık becerilerini sınayan futbol oyunu. 

Top oyununu geliştirip futbol sanatında ustalaşırken sonsuza yakın oyun deneyiminde sayısız bulmacayı keşfet. Top becerilerinin yanı sıra beyin gücünü de sınayan yeni nesil bir futbol oyununu deneyimle.

İlerleme kaydettikçe yeni seviyelerin, yeni zorlu görevlerin, yeni stadyumların ve bir sürü müthiş futbol aksiyonunun kilidini açarsın. Her seviye, rakip oyuncular yeni pozisyonlar alıp, hareket edip, engeller oluşturup topa vurmanı durdurmak için ellerinden gelen her şeyi yaparken kaleye ulaşma kabiliyetini sınayan benzersiz bir meydan okuma sunuyor.

Her yeni stadyum da benzersiz bir görünüm ve temayla karşılaş. Ormanda futbol ve plajda kalelerin olduğunu hayal et, çünkü Cool Goal'de her şey olabilir.
 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Goal!

    Serbest vuruşlarda bulmacaları çöz ve puanları topla.
  • Flick Kick Field Goal Kickoff

    Amerikan futbol oyunu oynayacağız.
  • Goal One

    Goal One, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir futbol menajerlik oyunu.
  • Field Goal Tournament

    Field Goal Tournament, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz bir Amerikan Futbolu oyunu.
  • Angry Birds Goal!

    Angry Birds Goal!, kızgın kuşların lideri Red'in takımını yönettiğiniz Android futbol oyunu.
  • Jump & Goal (Zıpla ve Gol)

    Jump & Goal (Zıpla ve Gol) Android İndir: Google Play Store'daki en eğlenceli futbol oyunu
  • Furious Goal

    Nefes kesen futbol maçları yaparak turnuvalarda birinci olabileceğiniz ve kupalar kazanabileceğiniz eğlenceli gir oyundur.
  • Goal Finger

    Goal Finger, sıra tabanlı oynanış sunan parmak futbolu oyunu.